Szerintetek van durvább metal a rammstein nél?
Figyelt kérdés
még élvezhetőre gondolok nem hörgésre és folyamatos duplázásra :D2010. okt. 20. 20:56
11/17 anonim válasza:
Children of Bodom .
Dimmu Borgir
Satyricon
Hammerfall
ManoWar
Iron Maiden
A slipknot szerintem egy lagymatag f*s .
A SOAD meg punk , te IQ vákum .
12/17 FFDP válasza:
ma 18:00 De fogyatékos vagy.
A SOAD rohadtul nem punk, hihetetlen, hogy még te osztasz ki másokat. Emellett szerinted a Slipknot egy lagymatag zenekar míg az Ájronméjden és a Hemörfól olyan hú de kemények?
13/17 anonim válasza:
Rammstein fan vagyok, de szerintem sem túl durvák a számaik. Van néhány ami durva, de tényleg a német szöveg keménysége miatt olyan.
14/17 anonim válasza:
Esetleg a Ruoska. Ez egy finn csapat, ők is a Neue Deutsche Harte - hoz tartoznak, mint a Rammstein. És szerintem ők is jól nyomják, meg ahogy nézem, ill. hallom, egyáltalán nincs benne hörgés meg ehhez hasonló dolgok.
15/17 anonim válasza:
"Ez egy finn csapat, ők is a Neue Deutsche Harte"
Nem kötekedek, de egy FINN csapat, hogyan lehet Deutsche? Härte?
16/17 anonim válasza:
Attól mert Németországban alakult ki ez a műfaj, attól még más országok együttesei is tartozhatnak ehhez az irányzathoz.
17/17 anonim válasza:
Ja és igen, az umlautos "a" akart lenni, de sajnos az én billentyűzetemen olyan nincs, és akkor nem akartam ezzel szenvedni, de látom, így is érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!