Tudnátok olyan kpop fanfictiont mondani amiben nincs kitatalált szereplő és nem wattpad, nem archive of our own és nem Merengő van?
Olyan fanfiction keresek ahol a bandák bandaként szerepelnek és nem jönek össze egy kitalált női szereplővel. Olyanokat nem bírom.
Bármelyik banda lehet. Akár most debütáltak is.
A fent amlített oldalakon csak olyanokat találtam amikben van kitalált szereplő. Ilyet kismiliószor olvastam szóval kíméljetek meg tőlük.
Ha valaki nem tud normálisan válaszolni az inkább ne is válaszoljon.!!!!
Akkor szűrd ki csak a saját szereplős címkéket. Több, mint fél millió K-Pop fic van az AO3-n, amiben csak a bandatagok a szereplők.
Itt egy keresés pl, én szűrtem neked: [link]
Több, mint 200 ezer találat, nincs 18+ vagy 16+-os tartalom, nincs benne kitalált szereplő, népszerűség (szívecskézés) alapján rendezve.
Tudok csak a magyart jobban szeretem az ilyen témákban. Ha nem tudja értelmezni szóval kíméljetek meg tőlük.
Ha valaki nem tud normálisan válaszolni az inkább ne is válaszoljon!!! Ezt a mondatod akor valami olvasási és értési prblémája van ami gáz ebben a világában😂🤡🥱🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!