Ki milyen fanfictiont szokott olvasni?
Nézzük csak:
- Stranger Things
Főleg Steve-fókuszú dolgokat szoktam, gen (=baráti) ficeket róla a gyerekekkel és Robinnal, romantikusat Steve/Nancy/Jonathan párosításban, és most a negyedik évad után egy-két Steve/Eddie-t is elolvastam.
- Mo Dao Zu Shi/The Untamed:
Romantikusból egyebek mellett főleg Jiang Cheng/Wen Qing, Lan Wangji/Wei Wuxian, Xue Yang/Xiao Xingchen/Song Lan, nem romantikusból Wei Wuxian & Jiang Cheng, Jin Ling fókuszú dolgok a kapcsolatáról a barátaival és a bácsikáival, stb. Cselekmény szempontjából sokszor fix-it sztorik, vagy canon divergence AU-k, amikben egy-két megváltoztatott részlet komoly kihatással van az eredeti történetre.
Elvétve olvasok még a Fullmetal Alchemist, a Witcher, a Harry Potter, a Boku no Hero Academia, a Miraculous Ladybug, a Disney filmek, stb. fandomokban. Illetve nagyon szeretem a crossovereket.
Criminal Minds
NCIS
NCIS LA
NCIS New Orleans
Sherlock
James Bond
Fringe
X-Files
Ezek crossoverei
Műfajból a "sima", sorozathoz köthető, annak akár epizódjának is elmenő crime, drama, friendship, family...
Ami kizárva: slash és egyéb erotikus dolgok, illetve a fantasy-t sem szeretem, meg semmit, aminek igazából nincs köze az említett sorozatokhoz, csak a karaktereket felhasználva a saját vágyálmait írja le a kislány "író".
Legfőképp fiú-fiú párosításokat
Stranger Things
Steve-Eddie
Steve-Billy
Nancy-Robin
Will-Mike
Harry potter
Draco-Harry
Lupin-Sirius
Sirius-James
MHA
Bakugou-Deku
Todoroki-Deku
Todoroki-Bakugou
Marvel
Steve-Tony
Thor-Loki
Peter-Tony
Most így ezek jutottak eszembe.
- Invader Zim reincarnációs cucc, csak kevés van belőle, és nem emlékszem, hogy találtam volna olyat, ami gen sajnos, pedig azt is szívesen olvasnám
- Centaurworld found family, mondjuk canonban is azok, de imádom azt a kis csapatot
- Miraculous Ladybug Sentimonster-ös történetek, és a Bakery Enemies AU is szuper
- My Little Pony alakváltókkal, és főleg Thoraxszal összefüggő történetek
- Amphibia alternatív univerzumok, amiben a lányok Amphibiában nőnek fel/átváltoznak amphibiai lényekké
- Egy MLP G5 sztori, amiben Sprout is Hitchhel tartott
- Invader Zim és Lilo és Stitch crossover
- Néha Sonic
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!