1/16 anonim válasza:
Mint előadóművészt, nem. Nem nekem írja a dalait, az biztos.
Az viszont szimpatikus, hogy az ismertségét hogyan használja társadalmi üzenetek közvetítésére.
2/16 anonim válasza:
Nem szimpatikus. Megnéztem a Friderikusz podcast-ot, ezt így mondom.
3/16 anonim válasza:
A zenéit nem, tucatszámok a tiniknek.
Viszont mint Paulstreet a Youtubon nagyon is tudtam értékelni.
4/16 anonim válasza:
Én igen. A zenéit is, meg mint ember is szimpatikus. De simán elfogadom ha valakinek nem szimpi. Mindenkinek más és más jön be, ez így van rendjén.
6/16 vmg válasza:
A zenéje nem tetszik, mint embert nem ismerem, így arról az oldalról nem tudok nyilatkozni.
7/16 anonim válasza:
Egy-két száma tetszik, illetve a videókon át tükröződő személyisége is szimpatikus nekem.
9/16 anonim válasza:
Imádom,sőt istenként tisztelem. Minden nap leborulok és imádom őt. Ő egy világsztár, ő találta fel a zenét is. Előtte csak botokkal doboltak a köveken, de jött ő és elhozta nekünk a fényt. Szerintem legyen az univerzum császára I. Nagy Bazária néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!