Mennyire szeretitek punk zenét és a punk stílust? Mi a véleményetek róla?
Szükséges rossz.
Alvin3 és a Mókusok Az élet szaga című albuma zseniális, ma is megállja a helyét és 20 múlva aiy megfogja.
A szubkultúra régi dolgai, az aktuális politikai irányzatok elleni lázadás, a társadalom-/rendszerkritika, és a DIY megoldások még tetszenének.
Viszont napjaink kapitalizmusnak lefeküdt, polkorrekt punkja az ötezer forintos 'Ploited-zoknikkal, meg a saját dalaiktól elhatárolódó, nyálas, PC Hatóságilag Tilosokkal, a közönségük fasiszta szekusok általi agyba-főbe verését vigyorogva végignéző Pi-Csákkal... Na, ez a "punk" elmehet oda, ahova a régi punk az öltönyös cégvezetőket, meg a rendőröket szokta küldeni!
Zenékből inkább a humorosabbakat szeretem, Kovbojok, Fürgeróka, régi Pittbull. A magukat túlzottan komolyan vevő, "világmegváltó" (inkább csak okoskodó) bandákért nem vagyok annyira oda, főleg annak fényében, hogy mára mi lett a punkból. Sajnálom... Nekem az almás telefonnal a zsebben "fákkdöszisztemezés" nem túl hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!