Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriah mitől lett ilyen...

Azahriah mitől lett ilyen sikeres?

Figyelt kérdés
Külföldön is.

2023. nov. 15. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Magyarországon attól, hogy valakik nagyon tolják. Külföldön senki nem ismeri.
2023. nov. 15. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Elég klisé a gyerek. Olyan, mint Orbán a politikában. Tolja az "egyszerű gyerek vagyok" szöveget, miközben milliójai vannak.
2023. nov. 15. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Külföldön egyelőre nem igazán ismert, az itthoni sikernek pedig több alappillére van:

- Egyrészt van egy youtube csatornája, 500 ezer feliratkozóval. Ez azt jelenti, hogy már a kezdeti, distrokides kiadásait is remek eszközzel tudta promózni.

- Mostanában felült a trap vonatra (a "szimpatikus" Deshel együtt), így kiszolgálja azokat is, akik semmilyen mértékben nem nyitottak a komplexebb, tartalmasabb, minőségibb zenére.

- Mostanában már profi menedzserek vannak mögötte, így több helyen léphet fel, az is észreveszi, aki nem akarja.

- Egy személyes vélemény: szerimtem azért is más, mert ő nem a külsőségekre épít. Nem azt csinálja, mint a sok trash előadó, hogy a 14 éves lányok előtt magát mutogatja, ezzel szerezve közönséget. Egyszerűen felmegy a színpadra egy gitárral, full profin elénekel mindent, aztán ennyi. Nem vetkőzik, meg semmi ilyen...

2023. nov. 15. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

3-as

Nem, ő csak a toi toi wc mögött kefél r*bancokkal, akik aztán ezzel akarnak híresek lenni. Ugye laura?

2023. nov. 15. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
#4 Nem értem, hogy ez hogy jön ide. Mármint azt vágom, hogy próbálsz beszólni neki, de egy ilyen botrány Azahriahnak max hátrány lehet, jobb esetben semleges.
2023. nov. 15. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem akarok beszólni neki, a kommentem nem erre irányult, a 3-as válaszoló utolsó soraira reagáltam mindössze.

Ami azért sajnálatos, mert a 3korty c. dalt mikor meghallottam, hát azt gondoltam, hogy "hoppá, lesz talán egy magyar világsztárunk?" (persze egy dalból erre következtetni elhamarkodott), de kifejezetten tetszett. Bár azt még azelőtt halottam, hogy megtudtam mi volt a toi toi mögött, amiért mint ember nagyot zuhant a szememben, pedig amúgy tehetsége az van, ez nem vitás, csak nagy az esély rá, hogy "el fog kallódni", a túl gyorsan jött hírnév miatt. Ettől tartok, mert azért nagyon fiatal, és nekik pláne a fejükbe száll ez, ami egyrészt érthető, de másrészt akár a könnyen jött, könnyen ment kategória is lehet. Bár azt is tudom, hogy ennek azért kicsi az esélye azariah esetében, mert azért a dalai a youtube-on több milliós nézettség felett van azért többségében.

De attól még ez a wc-s sztori az nagyon gáz.

2023. nov. 15. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is közrejátszik, hogy nincs nagyon konkurenciája. Tele van az internet majmokkal, akik zenésznek hiszik magukat. És egyeseknek még szerencsére van hallásuk. Ő egy átlagos dalszerző és gitáros, átlag feletti énekhanggal.
2023. nov. 15. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

#6 Szerintem maga a wc-s sztori egyáltalán nem gáz annyira, mint amennyire mondják. Véleményem szerint ez csak azért lett ennyire felfújva, mert Azahriah utálói végre fogást tudtak rajta találni, ami eddig nem igazán volt. Persze a megcsalás csúnya dolog, de valószínűleg a legtöbb kritizáló sem ártatlan ebben.

Egyébként teljesen egyetértek veled, csak nekem az Introvertált dal talált be nagyon. Az elkallódás veszélye szerintem is fennáll, főleg Desh miatt érzem ezt, aki nem a legélesebb kés a fiókban...

2023. nov. 15. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

"szerintem azért is más, mert ő nem a külsőségekre épít. Nem azt csinálja, mint a sok trash előadó, hogy a 14 éves lányok előtt magát mutogatja, ezzel szerezve közönséget. Egyszerűen felmegy a színpadra egy gitárral, full profin elénekel mindent, aztán ennyi. Nem vetkőzik, meg semmi ilyen..."

ilyen arcvonásokkal könnyű. bármelyik tinicsajra ha csak rápillant, már el is olvadt. nincs rákényszerülve külső extrákra.

2023. nov. 15. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a kérdést tegyül fel 5-10 év múlva. Nekem nem az a sikeres, aki éppen fel van kapva, hanem aki nem züllik lem, illetve tud olyat nyújtani később zeneileg, amire felfigyelnek.

Sokan mentek fel magasra nagyon mélyről és estek mélyre nagyon magasról, vagy csak szimplán eltűntek, mert leeresztett a lufi. Meglátjuk, ez most még kevés szerintem, hogy sikernek lehessen hívni.

2023. nov. 15. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!