Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Nyíregyházi Sparban játszott...

A Nyíregyházi Sparban játszott zenékről van valahol lista?

Figyelt kérdés
Honnan szólnak a zenék ott? Valamikor nagyon jó zenéket adnak.
2023. nov. 11. 17:15
 1/2 anonim válasza:

Ezek az áruházakban szóló rádiók az adott áruház saját, belső rádió csatornája. Épp úgy ahogy a Penny-nek is van (annak már műsorvezetői is vannak, nemcsak egyik zene után a másik), meg a többinek is. Szerintem ezeket a cég "székhelyéről" (logisztikai központból) működtetik.

Nyilvános lista szerintem nincs róluk.

Esetleg az áruház dolgozóit kérdezd meg, mondd el, hogy miért szeretnéd tudni a zenéket, max elmondják kitől kell megérdeklődni.

2023. nov. 13. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Fene egye meg. Köszönöm a válaszokat! Annyit nem ér, hogy utánajárkáljak, meg hónapokat várjak a válaszokra (a Magyar nagyobb cégeknél ez így működik sajnos a tapasztalataim alapján). Max majd megpróbálok shazamozni valahogy, csak ott sajna nem könnyű, mert még ha lenne is mobilnetem, az emberzsivaly miatt nem biztos, hogy hallaná.

Bár most így belegondolva, egy külföldi áruházban egyszer-kétszer sikerült elcsípni néhány dalt a shazammal.

2023. nov. 14. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!