Csak szerintem ironikus meg vicces mikor pl. a Rádió 1 nél elhangzik, hogy "csak igazi mai slágerek" erre benyomnak egy 10-15 éves zenét?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 09:28
1/5 anonim válasza:
Mi is sokat hallgattuk háttérzajként a kocsiban régen, és akkor is mondták, hogy csak mai sláger megy, és bekapcsoltak egy 10-15 éves dalt. Én is elmosolyodtam rajta.
A legújabb zene, amit azon a csatornán hallottam 2017-es.
2/5 anonim válasza:
Viszont a mai napig ez a sláger.
Na, ezért hallgatok Spotify-ról zenét. Meg mert Heilungot, meg Kornt, meg Sybreedet soha nem ad egyik rádió sem.
3/5 anonim válasza:
Valami alapján össze állítják ezeket. Nekik is az a fontos minél többen halgassák. Tehát valószínű többségnek bejön amit adnak. De ha megnézed a többi adót is, hasonló sémát követnek. De mondjuk még mindíg kiráz a hideg ha belegondolok volt olyan év hogy minden adón a despacito szólt naponta tízszer
4/5 anonim válasza:
Mit is kell enni, merthogy egymilliárd légy nem tévedhet?
5/5 anonim válasza:
3# A többség szóval a buszsofőrök, kukások, kamionosok, futárok és pár ember... Szóval a társadalom elég csekély része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!