Milyen pörgősebb magyar karácsonyi dalok vannak?
Nekem eszembe jutott a Szürke patás, Zsédátòl és ennyi. Karácsonykor jó lenne a nagycsaláddal énekelni, és szívesen énekelnék olyasmit, mint Jingle Bell rock, Rocking around the Christmas tree és Sleigh ride. Ezek ugye ilyen jazz meg rock N roll stílusúak.
Találtam egy csomó szépet, amik lassúak és szépek, de nem az a vibe ami felé mennénk. Például Halász Judit Karácsony ünnepén című száma. Meseszép de valahogy kétlem hogy a hiperaktív unokatesóimnak bejönne.
Úgyhogy kéne pár dallamos, egyszerű, magyar karácsonyi sláger. Mint a Szürke patás.
Okés, szóval köszönöm szépen a válaszokat 🤣🤣🤣
A Szandi dal tökéletesen megfelel az altalsn leírt követelményekeknek, köszönöm szépen a javaslatot. Nem annyira az én stílusom. A különös szilvesztert imádom, de csak karácsony után szoktam hallgatni.
A japán kislány kevés ruhában.. hát.. szerintem ott tagadnának ki a családból 😅😅😅 a többi... Zenei mű amit javasoltatok nem annyira családbarát, de köszönöm szépen, hogy bővítették a kulturális ismereteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!