Milyen pörgősebb magyar karácsonyi dalok vannak?
Figyelt kérdés
Nekem eszembe jutott a Szürke patás, Zsédátòl és ennyi. Karácsonykor jó lenne a nagycsaláddal énekelni, és szívesen énekelnék olyasmit, mint Jingle Bell rock, Rocking around the Christmas tree és Sleigh ride. Ezek ugye ilyen jazz meg rock N roll stílusúak.
Találtam egy csomó szépet, amik lassúak és szépek, de nem az a vibe ami felé mennénk. Például Halász Judit Karácsony ünnepén című száma. Meseszép de valahogy kétlem hogy a hiperaktív unokatesóimnak bejönne.
Úgyhogy kéne pár dallamos, egyszerű, magyar karácsonyi sláger. Mint a Szürke patás.
2023. nov. 9. 12:13
2/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Énekeld a különös szilvesztert! Az nincs tőle olyan messze. :)
8/12 anonim válasza:
miért lettem lepontozva? 2-es vagyok
9/12 anonim válasza:
#2 ha nagyon kiváncsi vagy, én azért jelöltem nem hasznosnak a válaszodat, mert nem magyar nyelvű dalt linkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!