Ki nyeri majd a 2024-es Eurovíziós dalfesztivált?
Lehet kiküldi Svédország Loreent és harmadszorra is nyer egy tömegdallal. Az a gond, hogy már rég nem az egyediségről szól ez az egész, hanem a politikáról.
Nem véletlenül van az hogy pl Németország mindig utolsó, akármilyen jó a zenéjük.
Vagy hogy azt hiszem tavaly megnyerették Ukrajnával, mert ott háború van. Vagy hogy az oroszokat kizárták, pedig az éneklésnek köze nincs a háborúhoz
Szóval legtöbbször nem a legjobb nyer, hanem annak az országnak a küldöttje, ahol vagy háború van, vagy csak szimplán sokan szeretik. (Persze voltak kivételek az utóbbi években is, amikor megérdemelt volt a nyeremény pl.(szerintem) Maneskin, Conchita Wurst, stb), de ha őket mondjuk Németország vagy Magyarország külde volna mondjuk, akkor tuti nem nyertek volna.
Tehát szerintem megnyerheti Olaszország, Norvégia, Finnország, Svédország, Franciaország, Spanyolország, Portugália vagy Svájc. Én ezekre tippelnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!