Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csak az öregek járnak...

Miért csak az öregek járnak klasszikus zenei koncertekre, meg operába?

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 17:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak, így a kérdés eleve értelmetlen.
2023. nov. 3. 18:22
 2/13 A kérdező kommentje:
ja, ha elrángatják az unokát nem csak :D :D
2023. nov. 3. 18:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Nemtom mi ez az ellensegeskedes diplomas muvesz vok es igy vettem ezt eszre nem a semmibol jott a kerdes
2023. nov. 4. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
#4 akkor a műsorral lesz a gond, érdemes lenne leülni a művészeti vezetővel. ;)
2023. nov. 4. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Mert a fiatal felső-középosztálybeliek találtak más módokat arra, hogy kifejezzék a sznobságukat.
2023. nov. 4. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A klasszikus zene szeretetéhez kell egyféle lelki beállítottság, érettség, ez csak ritkán teljesedik ki fiatal korban.
2023. nov. 5. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Én már gimiben is jártam, imádom az operákat.
2023. nov. 6. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert sajnos a mai fiatalok nem kapnak olyan nevelést már az iskolában, hogy szeressék s igényeljék a művészetet! S ahogy beérnek azért csak találkoznak vele s akkor már igénylik.Szerencsém van, boldog is vagyok,mert kicsi unokám-már 18 éves lesz-, első elemitől kezdte a szolfézst, majd a zongorát, 8 évig, közben már elkezdte a hegedűt, majd a gitár,most a szaxofon, mindegyiket űzi ma is, benne van a város zenekaraiban, s csodálatos hangja van, e területen szeretne tovább tanulni.De ez isteni adottság Nála, nem családi örökség.Boldog vagyok emiatt, s látom, hogy egyre több fiatal kezdi megérezni a zene szeretetét, ez örömmel tölt el.Nálunk a városban nagyon komolyan foglalkoznak a fiatalok zenei képzésével, s így egyre többen meg is szeretik a zenét.
2023. nov. 9. 01:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem csak öregek járnak, de tudomásul kell venni a tényt, hogy a mai fiataloknak nem a régi andalító tánczene, klasszikus opera stb. (tehát ami régi) kell, hanem a mostani zene, amire ide-oda lehet rángatózni, lötyögni. Így adják ki magukból a felhalmozódott energiát.
2023. nov. 10. 08:06
 10/13 Z ***** válasza:

Feleségemmel (huszon pár évesek vagyunk) szívesen mennénk, nagyon szeretjük ezeket, csak sajnos a mi környékünkön nincsen, ha meg van valami érdekes messzebb, biztosan olyan időpontban van, ami nekünk nem jó, vagy mire eljutunk odáig, hogy vegyünk jegyet, már elkelt az összes. De már egy ideje elhatároztuk, hogy most már mindenképpen elmegyünk egyre, ha látunk valamit, ami nagyon érdekel.

Talán ez is lehet az oka, hogy az a kevés fiatal is, aki szívesen menne, nagyon elfoglalt, vagy nem olyan helyen lakik.

2023. nov. 10. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!