Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenei stílust utálod...

Melyik zenei stílust utálod kifejezetten és miért?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálom, az túlzás lenne, de nem szeretem a techno zenét. Igazából csak azért mert bármikor hallok egyet a rádióban engem nem köt le, nem ragad magával. Nem tudom mi, de valami fura van benne számomra.

Jobban szeretem a lágy hangzású zenéket, amiben énekelnek és van benne szöveg.

2023. nov. 1. 12:47
 2/10 Ársapkás Alispán ***** válasza:
100%
Lakodalmast, csak úgy.
2023. nov. 1. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyar trap. Azért nem kedvelem, mert a műfajban tevékenykedő előadők többsége úgy véli, hogy nem kell tartalommal bíró dalszöveget írni, elég rímeket "rappelni" autotune-os hanggal. Ráadásul a beatek többsége is full egyforma, nulla kreativitás.:(
2023. nov. 1. 13:44
 4/10 PMC Wagner ***** válasza:
80%
Engem ezért megfognak kövezni de nekem a 90 évek előtti rock, azok a "nagy nevű bandák", semmi érzelmet nem váltanak ki belőlem. A 2000 es évek utáni meg mostani rockzenéket viszont kedvelem
2023. nov. 1. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Tuctuc és rap, mert ezekben semmilyen zenei érték nincs. Mondjuk szerintem nem is zenék.
2023. nov. 1. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kis Grofo féle műcigányzene, tele autotune-al.
2023. nov. 1. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
A mulatóst és a legtöbb elektronikus zenét utálom, idegesítőnek találom.
2023. nov. 2. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 +1

De nem csak úgy. Meghívnak egy esküvőre, és nem illik nemet mondani azért mert, fú, hát a zene ami lesz azt én ki nem állhatom, hanem ott vagy és hallgatod azt a szart, és nem illik azért nem táncolni, mert utálod azt a zenét, hanem fel kell kérni a menyasszonyt, sőt még fizetned is kell azért a szarért, mert úgy illik, különben te vagy a legpénzsóherebb barom.

A másik hogy nem bírom ha a zenészek nem váltanak hangnemet (márpedig nem váltanak) 4 kibhaszott órán keresztül.

2023. nov. 16. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
a 300bpm-es cigányzene
2023. nov. 16. 17:39
 10/10 Waff ***** válasza:
100%

8@ ezt a hangnemes dolgot nemigazán értem, a világ összes zenéjét le lehetne tolni egyetlenegy hangnembe (persze a modulációk és társai ugyanúgy játszanak). Nem attól lesz jó egy-egy zene vagy műfaj hogy váltogatják a hagnemeket minden dal után.

Kérdező@ rapp és a technó, meg a mulatós. Ezekben egyszerűen nincs zenei érték (érték van bennük nyilván valamilyen, csak nem zenei). Mondjuk a rappot én nem is nevezném zenének. Egy versmondás, valamilyen ritmusos/rigmusos alapra...ami szintén lehet valamiféle érték, csak nem zenei....

2024. jan. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!