Melyik zenei stílust utálod kifejezetten és miért?
Nem utálom, az túlzás lenne, de nem szeretem a techno zenét. Igazából csak azért mert bármikor hallok egyet a rádióban engem nem köt le, nem ragad magával. Nem tudom mi, de valami fura van benne számomra.
Jobban szeretem a lágy hangzású zenéket, amiben énekelnek és van benne szöveg.
#7 +1
De nem csak úgy. Meghívnak egy esküvőre, és nem illik nemet mondani azért mert, fú, hát a zene ami lesz azt én ki nem állhatom, hanem ott vagy és hallgatod azt a szart, és nem illik azért nem táncolni, mert utálod azt a zenét, hanem fel kell kérni a menyasszonyt, sőt még fizetned is kell azért a szarért, mert úgy illik, különben te vagy a legpénzsóherebb barom.
A másik hogy nem bírom ha a zenészek nem váltanak hangnemet (márpedig nem váltanak) 4 kibhaszott órán keresztül.
8@ ezt a hangnemes dolgot nemigazán értem, a világ összes zenéjét le lehetne tolni egyetlenegy hangnembe (persze a modulációk és társai ugyanúgy játszanak). Nem attól lesz jó egy-egy zene vagy műfaj hogy váltogatják a hagnemeket minden dal után.
Kérdező@ rapp és a technó, meg a mulatós. Ezekben egyszerűen nincs zenei érték (érték van bennük nyilván valamilyen, csak nem zenei). Mondjuk a rappot én nem is nevezném zenének. Egy versmondás, valamilyen ritmusos/rigmusos alapra...ami szintén lehet valamiféle érték, csak nem zenei....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!