Dinnye2 kérdése:
Mennyire nehéz megtanulni gitározni? Kb mennyi idő, ha csak hetente egyszer járok órára, de azon kívül sokat gyakorolok?
Figyelt kérdés
Klasszikus gitáron szeretnék megtanulni, van is nekem egy, mert egy rokonomtól örököltem. Mindig is szerettem volna gitározni. Már néhány akkordot tudok is.(=2023. okt. 31. 11:39
1/3 anonim válasza:
Ha szorgalmas valaki, netán még tehetséges is, fél év múlva már nyugodtan kiállhat emberek elé a tudományával a "tábortűzi" kategóriában. Sok múlik a gyakorlás minőségén, a rendszerességen és hogy érti-e amit csinál.
2/3 anonim válasza:
Ez nagyon sok dologtól függ. Kezdve például a tehetségtől, mert ha abból több jutott neked, akkor kevesebb gyakorlás mellett is gyorsan tudsz fejlődni.
3/3 anonim válasza:
1. Nagyon jó hozzáállás, hogy heti egy alkalommal órát vennél, elég is.
Nem kell előre azon agyalni, hogy mikorra milyen képességek birtokában
leszel, csak csináld és légy vele boldog.
2. Szép dolog, hogy már tudsz néhány akkordot, de a klasszikus gitározás elsősorban nem az az énekelgetős, tábortüzes kategória. Tankkal is el lehet menni a boltba, csak ugye nem arra való. Remélhetőleg menet közben kiderül-főleg, ha tanár is jelen lesz-hogy mit akarsz és az miféle hangszeren teljesedhet ki a legoptimálisabb módon. Jó zenélést, csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!