Ma már miért nem tudnak olyan korszakalkotó zenekarok létrejönni mint a Metro, LGT, Illés,stb?
#11.Ha ez így lenne akkor nem költenének egy csomó pénzt kórusra, szimfonikus zenekarra stb. a AAA-s bandák.
Ott a lehetőség amit írtál, de maximum amatőr szinten.
Azért a kritikusok és az átlag hallgató is simán kiszúrja, ha valami számítógéppel készült.
"Azért ne felejtsük el azt is, hogy a mai világban is készülnek jó zenék"
Ez így van, viszont szerintem a kérdés arra vonatkozott, hogy miért olyan hallgatott a rossz zene manapság, amivel egyébként részben egyetértek. Régen azért sokan igényesebbek voltak. Ez lett annak a következménye, hogy Mónika Show szintű műsorokon lett szocializálva jó pár generáció.
"Azahriah akkora sztár, amekkora sosem volt senki korábban, és még mindig csak kezdő."
Persze, a Mónika Show is nézett volt, a kérdés az, hogy minőségben milyen és szerintem erre vonatkozik a kérdés.
Azahriah-t nem akarom minősíteni ilyen szempontból, de remélem érted, hogy mire célzok. Azért mert hallgatott valami, még nem feltétlenül lesz jó.
"Az, hogy a mai előadók mennyire képviselnek értéket, csak évtizedek múlva fog kiderülni"
Ezt kifejezetten hülyeségnek tartom. Se a minősége, se a tartalma nem változik meg egy műnek évtizedekkel később. A generációk változnak meg, de annak sincs semmi köze magához a műhöz.
ma 18:25
A kérdésben elhangzott "korszakalkotó" szót próbáltam különböző szempontokból megközelíteni. Ennek egyik szempontja volt a siker, Azahriah pedig olyat hozott össze, amit eddig még senki. (Persze ahogy írtam, ez csak részben az ő érdeme, erősen benne vannak a körülmények, de ez van, más a világ.)
ma 19:09
Három teltházas stadionkoncertet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!