Most már nem mehetünk el Azariah mellett csak úgy, semlegesen. (Kétszer is koncertje lesz a Puskás Arénában.) Tényleg új csillag, vagy nagy a hype? Szavazz!
Nemrég haknizott a városunkban "falunapon" (azért idézetek, mert hivatalosan város vagyunk, de a rendezvényolyan falunapos). Akkor kerestem rá, mert még életemben nem hallottam róla, hogy ez milyen előadó lehet.
Három számnak adtam esélyt, de nem nyerte el az ízlésemet.
Szerintem csak nagy a hype. Pár hónapja a Rammstein is adott kétszer koncertet a Puskásban, de náluk valahogy nem ettől vártuk, hogy vajon lesz-e új csillag...? 😄
# A Rammstein azért más kategória, őket egy évtizedek óta befutott zenekar. Őket senki nem tartja ÚJ csillagnak.
Náluk talán még megértem a dupla stadionkoncertet az elkapkodott jegyekkel, mert hát
- kiépült nemzetközi rajongótábor
- gigantikus csimmbummcirkuszos show
- és különben sem jártak több, mint 10 éve az országban.
Viszont egy magyar srác, akiről egy éve azt se tudtam kicsoda, most meg a Rammsteinnel emlegetem egy hozzászólásban, az minimum furcsa. Ha csak a magyar állomást nézzük, akkor maga mögött készül hagyni nézőszámban az Iron Maident, Metallicát, Depeche Modeot, Guns'n'Rosest... számomra érthetetlen.
#12.Mondjuk ezeket a koncerteket kimondottan azért, mert nem olyan olcsón vesztegetik a jegyeket.
Ha jön is a Metallica kétlem, hogy a legolcsóbb jegy megállna 50 ezer alatt és az még egész barátinak számítana a többi EU-s országhoz képest.
Ez is igaz, az azért nagyobb dolog, hogy például a Maiden közel 40 éve folyamatosan stadionokat tölt meg a világ szinte bármely táján.
Ezzel nem is összehasonlítani akartam őket Azariahhal, mert nincs értelme. Csak valahogy nagyon felkapott lett pillanatok alatt ez a srác mostanság, ami nekem meglepő. De lehet, hogy csak én nem követem eléggé a trendeket vagy régimódi az ízlésem. Mindenesetre a fenti "rétegzenék" mindegyike közelebb áll hozzám, mint az úgynevezett aktuális trend.
Most azt írják, hogy lesz 3. Koncertje is az Arénában.
Én nem ismerem, nem is az én korosztályom a zenei műfaja.
De a sikert pénzben is lehet mérni.
2 koncert alatt tisztán 300 milliót keresett.
Szerintem a 3.-al meglesz az 500 milliója (ha a rendezők se számolják már fel ugyanazt a felszerelési díjat), az meg nem rossz 3 napra!
Szóval sikeres, nem csak hype.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!