Most már nem mehetünk el Azariah mellett csak úgy, semlegesen. (Kétszer is koncertje lesz a Puskás Arénában.) Tényleg új csillag, vagy nagy a hype? Szavazz!
Kétféle generáció van. Az egyiknek az isten és minden róla szól most. A másiknak viszont az maradt meg, hogy évekig tömte a sok 8 éves gyerek fejét a horroros hülyeségekkel (creepypasta, urban legend, konteó, minden) a neten trashvideósként. Lehet kinőtte, de nem felejted el.
A kérdésben felesleges volt ez a bulváros felütés, az elfogult fogalmazás és részrehajló szavazás. Elmehetünk bárki mellett, ha leáldoz a hype az ilyen autotune-os nyekergésekről, ugyanúgy rá fognak unni.
Én biztos elmennék mellette semlegesen. Nem is tudom, hogy néz ki.
Olyan 13 éves lehettem, amikor egyszer elsétáltam Demjén Ferenc mellett úgy, hogy észre sem vettem, pedig elég jellegzetes a fizimiskája 😅
Zeneileg meg hát nem az én vilagom (le sem tudnám írni a nevét helyesen).
Nem igazán érdekel, ameddig a Barba Negra-ba rendszeresen vannak metal koncertek. Felőlem adhat mindennap Azariah koncerttel.
Nem felel meg az ízlésemnek és nincs is így igazán véleményem róla.
Hát egyszer régebben rávettem magam, hogy meghallgassam egy számát, de nem emlékszem milyen volt, ez azért elárul valamit.
Most, hogy ekkora a hype megpróbálok többet meghallgatni majd, hogy megértsem miért ilyen népszerű. Szerintem annyira nem vagyok öreg, hogy ne értsem mi tetszhet benne a tiniknek, de ki tudja, majd kiderül. Az biztos, hogy az arénás duplázás vett rá, hogy foglalkozzak vele, úgyhogy csillagnak nem tartom. A palacsinta fesztiválos sztori miatt, vagyis leginkább ahogyan azt kezelte utána, csökkent a szememben, úgyhogy emiatt se foglalkoztam vele.
26n
Ezt kizárólag az idő tudja majd megmondani; az emberek imádják elvből elutasítani az újat, és évtizedekig ragaszkodni a régi, megszokott, nosztalgikus dolgokhoz, annak ellenére hogy a régi se különösebben jó. Sőt...
Én pl mái napig hallom ahogy házibuliban vagy autó hangszórón hallgatják az emberek a kispál és a borzt, vagy a hooliganst, de azok se érnek sokkal többet.
Majd ha a mai azariah hallgató generáció idősebb lesz, akkor derül csak ki, hogy kikopik-e a köztudatból, vagy tényleg maradandó lesz a munkássága.
Nem szoktam magyar listákat hallgatni, mert nem bírom ezt a trap/autotune/mumble/megbaszom a barátnődet/ratatata madafaka gengszter/netes alapokra hebegő-habogó önjelölt zenészeket. De valamelyik nap beválogatott egy olyan számot a Spotify, aminél muszáj volt le alt-tabolni és átléptetni, mert irtóra zavart. És az is ilyen pálutca szám volt, úgyhogy még "vakon", tudat alatt is taszít az egész.
Viszont: ma mindent a gyerekeknek és fiataloknak kell eladni, és arra targetálva garantált a siker. Az is feltűnő, hogy az általános iskolából is bőven járnak ilyen koncertekre a lányok bugyit nedvesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!