Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vélemény a zenémről?

Vélemény a zenémről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve kezdtem el zenélni, de komolyabban csak 9 hónapja, egy német producerrel dolgozom azóta, és számos dalt kiadtunk már Spotify-on, Apple Music-on és minden nagy platformon, viszont eddig nem nagyon volt hallgatottságom, ezáltal nem igazán kaptam visszajelzéseket.

Ma viszont kijött egy új dalom, amire szeretnék több visszajelzést kapni, min lehetne esetleg fejleszteni, vagy mi az ami jó benne. Minden adviceot és véleményt meghallgatok! Nem a promo a célom, hanem csak feedbqcket szeretnék, hogy jó úton vagyok-e.

Link: [link]

Akit esetleg érdekel a Spotify:

[link]

2023. okt. 6. 12:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nagyon jó lett! További sok sikert kívánok!
2024. jan. 16. 07:17
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Na, végighallgattam, szerintem az abszolút lepontozott nem is tudom hányadik felhasználó tényleg hasznosakat írt, nagyjából egyetértek vele, de meg annyival kiegészíteném hogy nem ártana a dalokból magyar verzió is. Ez egy elég kis piac, előadóból is kevesebb van, így sokkal előbb fogsz tényleg komoly visszacsatolásokat kapni a dalaiddal kapcsolatban, illetve egyből kiderül hogy pontosan miről is szólnak a számaid, mert ebből egy kukkot sem értettem.

És itt a másik probléma. Nem azért nem értek semmit mert nem tudok angolul, a zenei előadók szövegeinek jelentős része nehezen vagy egyáltalán nem érthető. Nem tudom hogy ez cél-e vagy csak körülmény, mindenesetre sok helyen hallok olyat amit értek is, szóval valószínűleg nem lehetetlen. Kicsit kevesebb afektálás jó lenne, bár annyira nem szólnak rosszul, beleillenek a zene stílusába, akármennyire is nem az én fülemnek való.

Szóval csapnivalónak semmikeppen sem mondanám, sőt, jó, de semmi új, semmi egyedi. Túlságosan sablon.

2024. jan. 31. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Jó úton haladsz, még csiszolni kell magadat, hajrá, sok sikert.

Nekem nagyon tetszett. Gratula.

2024. febr. 1. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon jó ez a szám!! Komolyan! Sok sikert és további ilyen jó számokat kívánok:):)
2024. ápr. 5. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

A sound nagyon nem jó, így, ilyen rossz minőségben sose ne publikálj dalt!

Többiről ének pl írtak már kritikát, nem ismétlem...

Még korai a fellépésekhez, még gyakorolj, legyél igényes kérlek.

2024. ápr. 6. 00:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Átlagosan dallamos, néhol irritálóan fülbemászó. De lehet, pont ettől jó…

Nem emelkedik ki a középszerb , bocsi :(

Gyakorlással és valami merészséggel még üthet nagyot.

Mindenesetre gratula a kreativitásodhoz!!!

2024. ápr. 29. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Szóval a segítő szándékú hozzászólásokat, építő kritikákat lepontozza a sok hozzánemértő dilettáns? Értem.

Ha elmondjátok 15-en, hogy NAGYONJÓ, akkor ez maximum a statisztikát javítja, de mint előadó, nem fog tőle fejlődni.

dec. 6. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!