Mit gondoltok a Korn nevű bandáról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a régi albumaikról, az új albumaikról, a tagokról és a rajongóikról?2023. szept. 28. 14:05
1/5 anonim válasza:
Régi albumok alapművek.
Az új albumok között akadnak szerintem egész jók, de a Skrillex-es próbálkozásokat jó elfelejteni szerintem.(ők sem erőltetik)
A tagok szerintem korszakalkotó zsenik, nagyon jó zenészek.
A rajongók, meg ugyan olyan emberek, mint a többi. Nagyrészt azokból áll akik a nu metal korszakban voltak fiatalok. Szóval mai 30-20-as korszak leginkább.
Sokan nem szeretik a nu-metal bandákat de sokat köszönhetnek nekik a műfaj, hogy nem halt ki teljesen.(mai zsenik, mint a Gojira, Tesseract vagy éppen a Lorna Shore stb. elég sokat kamatozik belőle, mert többen belemélyedtek a műfajba idővel)
2/5 anonim válasza:
Csak pár számukat ismerem, de azok tetszenek.:)
3/5 Tom Benko válasza:
Kellemes hallgatnivaló, de nem a zsánerem. Azért kitoltak pár alapvetést.
4/5 anonim válasza:
2001 környékén ismerhettem meg őket, talán a Falling Away from Me videójukkal. Nagyon megtetszett a stílusuk, rengeteget hallgattam aztán őket. Eltelt azóta 20 év, és az első 6 albumba még mindig bele vagyok esve. Annyi élményt, érzést és emléket adtak nekem, hogy szerintem nyugdíjas koromba is őket fogom hallgatni.
5/5 anonim válasza:
Imádom őket!!
Nagyon nagy álmom teljesült hogy láthattam őket tavaly az arénában ❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!