Vannak itt KoRn fanok?
Nekem gyerekkori kedvenceim, de még a mai napig szívesen hallgatom az albumaikat, és nézek tőlük koncert videókat. Ezt a koncert videót egy-két napja találtam, és hát lenyűgöző az az energia és lendület ami 23 évvel ezelőtt jellemezte őket. Persze manapság is odateszik magukat, de ennek a videónak szinte mágikus hatása van.
https://www.youtube.com/watch?v=AKIzZDTshEQ
Nem vagyok fan, de volt időszak amikor nagyon szerettem őket.
Első 4-5 album, meg az utolsó 3-4 nagyon jól sikerült.
A Skirex-szel közös munkákat, meg a kísérletezősebb, nem metal albumokat inkább hanyagolom tőlük.
Kedves kérdező, én is gyerekkoromban szerettem meg a zenéjüket. 2000 vagy 2001 lehetett, amikor először láttam a Falling Away from Me és a Here to Stay videóklippjüket, de az igazi áttörést a Freak on a Leash adta nekem, egyből beleszerettem.
És akármilyen hülyén hangzik, most 34 évesen is az első 6 albumjukért oda-vissza vagyok, egyszerűen képtelen vagyok őket megunni. Az új zenéjük engem annyira nem fogott meg, de a régi korszakukat a mai napig, vagy itthon, vagy munkába menet igen sokszor hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!