Azahriah vagy Dzsúdló a tehetségesebb, ügyesebb zenész? Ha valamelyik világhírű lesz, melyik lesz szerinted?
Egyébként én is jobban preferálom Azahriaht. Több mindenhez ért, szerintem a szövegei is jobbak. Pl Dzsúdlónál nem lehet hallani gitárt. Nagy része mind elektronikusan van belerakva.
És szerintem Dzsúdló zenéi laposabbak, 1 zenében ugyan az a flow, még a refrénben is egyezik. Ő nekem sajnos már nem tud újat mutatni. Azi a mostani zenéivel is megmutatta, hogy van ott még ahonnan ez jött. És szerintem a hangja is jobb. De ezzel szerintem nem vagyok egyedül, hiszen elég megnézni Dzsúdló és Azahriah hallgatottságát.
"És szerintem Dzsúdló zenéi laposabbak, 1 zenében ugyan az a flow, még a refrénben is egyezik. Ő nekem sajnos már nem tud újat mutatni."
Én kedvelem Dzsúdlótnis nagyon, mert nagyon jó srác, jó sz értékrendje stb, és a zenéi közül is van, ami tetszik, de kicsit nekem is túl monoton. Van egy nagyon jellegzetes stílusa, kicsit néha nyálas, és ezt nyomja minden zenében. Meg a szövegei is sokszor nem épp annyira értelmesek, néha azt érzem, hogy keresi, hogy mi rímel az előző sorra, és így próbál valamit írni, nekem nem mindig jön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!