Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriah vagy Dzsúdló a...

Azahriah vagy Dzsúdló a tehetségesebb, ügyesebb zenész? Ha valamelyik világhírű lesz, melyik lesz szerinted?

Figyelt kérdés

2023. szept. 26. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Jó értelemben. El nem bírom képzelni, hogy tud valaki 21 évesen ilyen szövegeket írni, ráadásul a zenei alapot is ő csinálja hozzá. Egy személyes dalszöveg író, zeneszerző és előadó is.
2023. okt. 13. 06:25
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Egy jó kis Dzsudi kora reggel felüdülést jelent a szürke hétköznapokban.
2023. okt. 13. 06:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Egyébként én is jobban preferálom Azahriaht. Több mindenhez ért, szerintem a szövegei is jobbak. Pl Dzsúdlónál nem lehet hallani gitárt. Nagy része mind elektronikusan van belerakva.

És szerintem Dzsúdló zenéi laposabbak, 1 zenében ugyan az a flow, még a refrénben is egyezik. Ő nekem sajnos már nem tud újat mutatni. Azi a mostani zenéivel is megmutatta, hogy van ott még ahonnan ez jött. És szerintem a hangja is jobb. De ezzel szerintem nem vagyok egyedül, hiszen elég megnézni Dzsúdló és Azahriah hallgatottságát.

2023. okt. 13. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

"És szerintem Dzsúdló zenéi laposabbak, 1 zenében ugyan az a flow, még a refrénben is egyezik. Ő nekem sajnos már nem tud újat mutatni."

Én kedvelem Dzsúdlótnis nagyon, mert nagyon jó srác, jó sz értékrendje stb, és a zenéi közül is van, ami tetszik, de kicsit nekem is túl monoton. Van egy nagyon jellegzetes stílusa, kicsit néha nyálas, és ezt nyomja minden zenében. Meg a szövegei is sokszor nem épp annyira értelmesek, néha azt érzem, hogy keresi, hogy mi rímel az előző sorra, és így próbál valamit írni, nekem nem mindig jön át.

2023. okt. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!