Christina Aguilera hogyan másolta le Lady GaGát?
végülis most megoszlanak bennem az érzések.ugye 2006-ban kiadta c.a. a back to basics-et ,augusztusban,majd később bejelentette,hogy a "régebbi stilusu" (= back to basics,vissza az alapokhoz) dalok után,futurisztikusabbat akar.
aztán 2008-ban jött lady gaga,gondolom 1-2-3-4-5 szám már felkerült a bionicra is ekkor,de c.a. láthatta ,hogy hogyan kovácsolt hírnevet lady gaga magának csak úgy,hogy mindig polgárpukkasztotta az embereket.c.a. a not myself tonighttal talán ebbe hasonlít lady gagára,de más hasonlóságot én nem fedeztem fel.visszatérvea a bionicra,valóban nem olyan mint a régiek,mert mindig tartalmazott a lemez 1-2 szívbemarkoló,mindenkit "elolvasztó" dalt,ami ugye a strippednél a beautiful volt,a back to basicsnél pedig szinte a fél lemez,kiemelkedő pontja a HURT.a bionicnál szerintem ilyen kiemelkedő dal nincsen,persze a stronger than ever és a lift me up nagyon jóra sikerült,de korántsem egetrengető.most az a két kérdés merült fel bennem,hogy ez a futurisztikus dallamok miatt van,hogy a jövőben az érzelmek is eltűnnek,vagy lady gaga miatt,mivel ő ugye egyáltalán nem híres az érzelmes dalairól.egyébként christina vokálisan 100.000× jobb mint lg,de amúgy nincsen semmi bajom lady gagával se,sőt a nov7.-i koncertre is megyek,már várom,csak egyszerűen nem értem az összehasonlítást,lehet hogy csak a szerencsétlen album időzítés volt az oka,nem tudom,ti hogy gondoljátok?:D
Christina már akkor énekelt, amikor Lady GaGa még a fasorban sem volt. Szerintem Lady GaGa néhány év múlva már csak emlék lesz, ő most "divat".
Christina újítani próbál, hogy lépést tartson a most menő stílussal, de egy kicsit szerencsétlennek tartom én is, hogy annyira hasonlóra "vette a figurát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!