Miért van az, hogy egy számot a YouTube rosszul azonosít be?
Kazettáról digitalizáltam ezt:
www.data hu/get/13876685/A_szerelem_halojaban.flac
Ezt a számot a YouTube mindig úgy szokta beazonosítani, hogy a Touchwood-nak a You Got A Good Thing című száma.
Deezer-ön meghallgattam Touchwood You Got A Good Thing című számát, de nem ugyanaz, mint ami nekünk kazettán megvan.
Töltsék le, s hallgassák meg a számot!
Válasz 14-esnek: akkor hallgassa meg Touchwood You Got A Good Thing című számát! A Deezer-ön és a YouTube-on is fent van.
A kezdő hozzászolásomban beírtam az általam digitalizált szám linkjét, csak hibásan kellett beírnom, mert a hibátlan belinkelés elküldését a Gyakori kérdések nem engedélyezi. A / jel után már be lehet másolni a címsorba a feltöltésemet.
Válasz a 16-osnak: hogy megtudja azt, hogy én melyik számra gondolok.
A két szám közötti különbséget csak azt nem hallja, aki porszívózás vagy fúrás közben szokott zenét hallgatni. Vagy kint az udvaron lenyírja a füvet, s közben hallgatja a zenét. Elég 1-2 másodpercet végig hallgatni, s már tudja az ember, hogy az nem ugyanaz a szám.
Most feltettem a Datára egy dalt:
www.data hu/get/13896616/Skocia_ujra_nagy_lesz.flac
Ennek a számnak nem tudom az eredeti címét, s az előadót sem tudom.
Amikor valaki bakelitről vagy kazettáról olyan dalt digitalizál, mely CD-n nem jelent meg, s feltöltöm a YouTube-ra, akkor előfordulhat, hogy a YouTube a korlátozásokhoz odaírja, hogy Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!