Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy egy számot...

Miért van az, hogy egy számot a YouTube rosszul azonosít be?

Figyelt kérdés

Kazettáról digitalizáltam ezt:

www.data hu/get/13876685/A_szerelem_halojaban.flac

Ezt a számot a YouTube mindig úgy szokta beazonosítani, hogy a Touchwood-nak a You Got A Good Thing című száma.

Deezer-ön meghallgattam Touchwood You Got A Good Thing című számát, de nem ugyanaz, mint ami nekünk kazettán megvan.

Töltsék le, s hallgassák meg a számot!

2023. szept. 18. 18:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Válasz: az, hogy amikor egy számnak sem az előadóját, sem a címét nem tudom, akkor egy fórumon keresztül szeretném megtudni. Én azt csinálom, hogy felteszem valahova, hogy aki netán ismeri a régi számokat, az megtudhassa, hogy melyik számra gondolok. A saját feltöltésemet linkelem be a fórumokba.
2023. szept. 19. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 nem a válasz érdekelt, hanem a kérdés!
2023. szept. 19. 14:27
 13/20 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy mi az oka annak, hogy a YouTube egy számot rosszul azonosít be (a szerzői joghoz egy másik szám előadóját vagy címét írja oda).
2023. szept. 19. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Ilyen eset nem fordul elő.
2023. szept. 19. 14:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Válasz 14-esnek: akkor hallgassa meg Touchwood You Got A Good Thing című számát! A Deezer-ön és a YouTube-on is fent van.

A kezdő hozzászolásomban beírtam az általam digitalizált szám linkjét, csak hibásan kellett beírnom, mert a hibátlan belinkelés elküldését a Gyakori kérdések nem engedélyezi. A / jel után már be lehet másolni a címsorba a feltöltésemet.

2023. szept. 19. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 miért tennék ilyet?
2023. szept. 19. 15:04
 17/20 A kérdező kommentje:

Válasz a 16-osnak: hogy megtudja azt, hogy én melyik számra gondolok.

A két szám közötti különbséget csak azt nem hallja, aki porszívózás vagy fúrás közben szokott zenét hallgatni. Vagy kint az udvaron lenyírja a füvet, s közben hallgatja a zenét. Elég 1-2 másodpercet végig hallgatni, s már tudja az ember, hogy az nem ugyanaz a szám.

2023. szept. 19. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
2023. szept. 19. 23:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. szept. 20. 13:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Most feltettem a Datára egy dalt:

www.data hu/get/13896616/Skocia_ujra_nagy_lesz.flac

Ennek a számnak nem tudom az eredeti címét, s az előadót sem tudom.

Amikor valaki bakelitről vagy kazettáról olyan dalt digitalizál, mely CD-n nem jelent meg, s feltöltöm a YouTube-ra, akkor előfordulhat, hogy a YouTube a korlátozásokhoz odaírja, hogy Nincs.

2023. okt. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!