Miért van az, hogy egy számot a YouTube rosszul azonosít be?
Kazettáról digitalizáltam ezt:
www.data hu/get/13876685/A_szerelem_halojaban.flac
Ezt a számot a YouTube mindig úgy szokta beazonosítani, hogy a Touchwood-nak a You Got A Good Thing című száma.
Deezer-ön meghallgattam Touchwood You Got A Good Thing című számát, de nem ugyanaz, mint ami nekünk kazettán megvan.
Töltsék le, s hallgassák meg a számot!
"Töltsék le, s hallgassák meg a számot!"
Nekik szólj, mi lexarjuk!
Egy automata rendszer végzi a feltöltött anyagok ellenőrzését és képes tévedni.
Ilyen esetben lehet vétózni.
Válasz a 4-esnek: Azt nem akarom, hogy felfüggesszék a fiókomat.
Ha egy számnak sem az előadóját nem tudom, sem a címét, akkor nem tudom hova érdemes feltenni. Nem tudom, ki hallgat olyan számokat, melyek a 80-as években mentek. Magyar számok esetén még beírhatom a Google-ba a szöveget, de külföldi számok esetén ezt nem tehetem meg, mert idegen nyelvekben nem úgy írják a szavakat, ahogy ejtik.
#7 a youtube nem erre való. Lehet hogy ez meglep. Ez az egyik.
A másik hogy ez még mindig nem jogosít fel a zene feltöltésére.
Válasz a 8-asnak: ha egy számnak sem az előadóját, sem a címét nem tudom, azt nem a YouTube-ra akarom feltölteni, főleg mert azért, mert nem akarom, hogy felfüggesszék a fiókomat.
Azért vagyok kíváncsi a régi felvételek címére, mert nem akarom digitalizálni a régi felvételeimet, hanem szeretném letölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!