Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy egy számot...

Miért van az, hogy egy számot a YouTube rosszul azonosít be?

Figyelt kérdés

Kazettáról digitalizáltam ezt:

www.data hu/get/13876685/A_szerelem_halojaban.flac

Ezt a számot a YouTube mindig úgy szokta beazonosítani, hogy a Touchwood-nak a You Got A Good Thing című száma.

Deezer-ön meghallgattam Touchwood You Got A Good Thing című számát, de nem ugyanaz, mint ami nekünk kazettán megvan.

Töltsék le, s hallgassák meg a számot!

2023. szept. 18. 18:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"Töltsék le, s hallgassák meg a számot!"

Nekik szólj, mi lexarjuk!

2023. szept. 18. 18:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Az van, hogy a YouTube a szerzői joghoz nem annak a számnak az előadóját és címét írja oda, mint ami feltöltöttem. Azért írtam hibás linket, hogy elküldhessem a hozzászólásomat.
2023. szept. 18. 18:47
 3/20 anonim ***** válasza:

Egy automata rendszer végzi a feltöltött anyagok ellenőrzését és képes tévedni.

Ilyen esetben lehet vétózni.

2023. szept. 18. 19:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok jelentősége hogy melyik jogdíjas zenét töltötted fel youtubera, illetve valószínűtlennek tartom azt is hogy a youtube tévedett.
2023. szept. 19. 08:47
 5/20 A kérdező kommentje:

Válasz a 4-esnek: Azt nem akarom, hogy felfüggesszék a fiókomat.

Ha egy számnak sem az előadóját nem tudom, sem a címét, akkor nem tudom hova érdemes feltenni. Nem tudom, ki hallgat olyan számokat, melyek a 80-as években mentek. Magyar számok esetén még beírhatom a Google-ba a szöveget, de külföldi számok esetén ezt nem tehetem meg, mert idegen nyelvekben nem úgy írják a szavakat, ahogy ejtik.

2023. szept. 19. 13:14
 6/20 anonim ***** válasza:
#5 de miért kellene barhová is felraknod? Nem te keszítetted a zenét, nem is te vagy a jogtulajdonosa. Nem a te feladatod felrakni és jogod sincs hozzá.
2023. szept. 19. 13:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Válasz a 6-osnak: azért mert kíváncsi vagyok az előadóra, s a szám címére.
2023. szept. 19. 13:51
 8/20 anonim ***** válasza:

#7 a youtube nem erre való. Lehet hogy ez meglep. Ez az egyik.

A másik hogy ez még mindig nem jogosít fel a zene feltöltésére.

2023. szept. 19. 13:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Válasz a 8-asnak: ha egy számnak sem az előadóját, sem a címét nem tudom, azt nem a YouTube-ra akarom feltölteni, főleg mert azért, mert nem akarom, hogy felfüggesszék a fiókomat.

Azért vagyok kíváncsi a régi felvételek címére, mert nem akarom digitalizálni a régi felvételeimet, hanem szeretném letölteni!

2023. szept. 19. 14:04
 10/20 anonim ***** válasza:
#9 Akkor ne töltsd fel youtubera. Szóval mi is a kérdés?
2023. szept. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!