Mi a kedvenc dalotok? (Nincs műfajhoz kötve)
Figyelt kérdés
Bármilyen zenei stílusban írhattok! Pop, EDM stb.2023. szept. 18. 15:12
12/16 NTBS válasza:
Néha menni kell. Nagyon aktuális dolog.
13/16 anonim válasza:
Hangulattól függ, de valami a RedHotChiliPeppers-töl, vagy a Green Day-től
Igazából mindegyik
15/16 anonim válasza:
Mivel egy-egy dal, csekély hosszánál fogva, csak egy érzést, hangulatot, felvetést, vagy ezeknek is csak egy megközelítését képes zenébe önteni, így tulajdonképpen a „kedvenc dal" kérdése is hibás ebben a formában. Hiszen nincs olyan, hogy valakinek a Clash Clampdown c. száma a kedvence, mert ennyire erős ellenérzése van a fasiszta állampuccsok ellen, ahogy kétlem azt is, hogy valakit a hatalmas szerelmnek annyira bántsa a megemésztő tüze, hogy Bowie Heroes c. száma lenne számára az örökös megnyugvást és melegséget nyújtó „kedvenc dal". Leginkább ilyen vagy olyan (bulizós, melózós, tanulós, edzős, sírós, lázadós, haragvós, szerelmes, örülős, trippelős, stb.) kedvenc szám állapítható meg. Mivel a kérdés értelmetlen, így e zene-filozófiai okfejtés után jobbnak látom széttrollkodni a kérdést és így a kedvenc számom a DJ Gyóntatófülke örökérvényű számát, a Pszichedelikus kirándulás a Názáretivelt vallom meg kedvencemnek főleg egy kis fű és meszkalin társaságában tudom kiélvezni teljes mértékben a mű zeneiségét és mély mondanivalóját.
16/16 anonim válasza:
Kedves 15. 4
Nem volt kedvem elolvasni teljesen, mert már az elején láttam, hogy f@szság de ugye tudod, hogy nem ez lesz a "top-komment" ?
Edit: (elolvastam) Am azt a számot én is csípem, de akkor is tartom amit gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!