Mi a kedvenc Mamamoo (kpop) dalotok?
Figyelt kérdés
Légyszi NE írjatok utálkozó kommentet🥺! NEM szeretnék vitát már negyedjére vagy ötödjére is!2023. szept. 17. 14:41
2/11 anonim válasza:
Amiben 0 a négyzeten hang van.
3/11 anonim válasza:
Naponta hányszor teszel fel ilyen szemetekről kérdést?
4/11 A kérdező kommentje:
Miért kell mindig az én kérdésem alatt trollkodni? Menjetek máshova kiadni a dühötöket! Oké? Köszi! Pápá👋👋!
2023. szept. 17. 17:17
5/11 anonim válasza:
Figyelj, a nem szeretnél vitát leírásából már simán lehet következtetni... Ha nem írnád ezt oda, biztosan kevesebben trollkodnának meg.
6/11 anonim válasza:
Miért kell naponta 25-ször értelmetlen hülyeséget feltenni kérdésnek?
8/11 anonim válasza:
A bandától az ILLELLA és a Piano Man, az abszolút kedvencem viszon Hwasa szólója (Maria) és Moonbyulé (Eclipse).
9/11 A kérdező kommentje:
#8 neked is köszi❤! Nem hittem volna, hogy erre is jönni fog még értelmes válasz! A kérdéseim nagy része alatt sajnos csak utálkozó kommentek vannak, mert nem akarják el fogadni néhányan, hogy vannak magyar kpop fanok akik itt kérdezik még, hogy mit gondolnak erről meg arról (persze kpop rajongóktól szeretnék kérdezni valamit, hogyha azok a h*lyék nem írkálnának folyton mindig az én kérdéseimhez, unom már)!
2023. szept. 23. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!