Kedves Anonim! Már eleve négyen vagyunk itt. :D De viccet félretéve én legalább száz embernek mutattam már ezt a videót is és beszéltem Emma életéről.
A művészet az művészet. Hat rád az egész előadás, amit hallasz, amit látsz, amit megértesz, amit tudsz a műről és ahogyan a művész értelmezi, magáévá teszi. Egyébként én Emma művészetében ezt óriásira értékelem, ahogyan kiválaszt zenéket és a saját élete történeteként interpretálja, továbbadja és meghív arra, hogy a hallgató is megváltoztassa az életét.
Nem értékelném le annyira Barabara Pravit sem. Márcsak azért sem, mert Emma példaképe, tehát valami átjön abból, ahogyan és amiért Barabra Pravi ezt a dalt megírta. Mindketten erőszak elszenvedői voltak az életükben. És mindketten úgy döntöttek, hogy fel akarnak állni ebből a sorsból. Ezt a közös sorsot mutatja be Emma a Ministras előadásában ( https://www.youtube.com/watch?v=rOKVK4o-vf4 ) és ez az előadás az, ami Pierre Rieut arra indítja, hogy megmutassa a videót az édesapjának André Rieunek (egy előadás előtti sminkelés közben :D ). André pedig felkiállt, hogy, hívjuk meg ezt a lányt! André írja át a Voilát Emmára és a Johann Strauss Zenekarra, ő teszi közzé a kérdésben szereplő videót. Emma nem is számított rá, hogy ebből ekkora siker lesz. Szerintem pár napon belül meglesz a 30 milliós megtekintés. André meghívta a mostani karácsonyi koncertekre és a 2024-ben esedékes világkörüli útjára. Budapesten is lesz fellépésük novemberben, de már nincs egy jegy sem...
És hogy Emma mit tud a hatásáról? Ő ezt valószínűleg másként éli meg. Egy 15 éves lány. A családja óriási szeretettel veszi körül és úgy tűnik mindenben mellette állnak és védik őt, hogy feldolgozható legyen számára a világsiker. Az egyik riportban, amit Emmával és Andréval készítettek, megkérdezik Emmát, hogy mit szól a világsikerhez? "Ó nem." válaszolja. Mire André: "Majd megszokja." Miért kérdezi a riporter. "Menjen, hallgassa meg a szimpadon!" válaszolja André. :D
Szia! A 2024. novemberi koncertre minden jegy elkelt. Lisszabonban most tettek be egy újabb időpontot, mert ott is elkelt minden. ...
A Voalá a Tiktokon 220 milliónál jár.
Vannak nagyon jó felvételek mindenféle dalról a Youtubon, Andre Rieu oldalán is, de önállóan is. Emmának két önálló lemeze is van: 2022-ben a Hadd legyek pillangó (Laat Mij Een Vlinder Zijn) [link] Tjeerd Oostherhuis a zeneszerző, Emmának írta kimondottan ezt a dalt. 2023 júniusában jelent meg a Strijder (Harcos), amit szintén Tjeerd Osstherhuis írt, de a szövegét már közösen találták ki. [link]
A Voilának nagyon sok változata van, sokféleképpen énekli. Érdekes volt a Helena Fischerrel a duó, van benne valami, hogy érdekes volt. :D Mindenesetre Emmának nagy dolog volt és hát azért karácsony este egyszerre ment az ORF és ZDF adásában, hát ez mindenképpen nagy dolog. Egyébként nekem nagyon lejött a duettből és az utána való rövid párbeszédből is Emmának az alázatossága. Abszolút nem magát akarja eladni, hanem elsősorban a művészetét és az "ügyét". Tegnap az iTunes hallgatási listán Németországban első helyen ment az André Rieu - Emma Kok Voilá, Svájcban a második volt...
Most decemberben jelent meg André Rieuval közösen a White Christmass [link] és az I All Want For Christmas Is You [link] . Ezek régi slágerek, átdolgozva.
Van még egy csomó, nem is értem, hogy ilyen egészségi állapotban hogy lehet ezt így bírni.
Egy biztos, igen különös hatással van az emberekre és nagyon figyelemreméltó, hogy ennyi embert megérint szerte a világon.
Szép karácsonyt, boldog újévet mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!