Michael Jackson vagy Zámbó Jimmy volt a tehetségesebb énekes? És kinek voltak jobb számai?
Ki volt tehetségesebb festö, Munkácsy vagy az a szomszéd srác, aki festeget????
A kérdésed ilyen szinten van!
Kevés információ a válaszadásoz.
Valószínűleg tényleg felesleges futószalagon gyártott pontgyűjtő kérdés, de még xarul is van feltéve.
Hogy lehet valaki ennyire gagyi?
Egyiket sem szeretem, egyiket sem hallgattam aktívan, de ismerem több számukat is, és a maga nemében mindkettő igen tehetséges volt - mondom ezt én úgy, hogy az én életem a metálzene körül forog, de azért bőven konyítok a nem metálos énekhez is.
Technikailag Jimmy nagyon sok mindenre képes lett volna, de egyszerűen nem illett bele a stílusába/műfajába, ezért nem mutatott olyan változatos dolgokat éneklés terén, mint pl. Michael Jackson, de a személyes ízlésemtől függetlenül Jimmynek gyönyörű hangja volt, remek hajlításokkal és vibratókkal. A zeneszerzői képességei sem elhanyagolhatóak, sőt, zeneszerzői tekintetben nagyon is jó zenéket írt.
Michael Jackson szintén kiváló énekes, csak ő ugye a pop műfaj miatt pörgősebb, változatosabb, regiszterek és tempo tekintetében "ugrálósabb" volt, és emiatt gondolják sokan "tehetségesebbnek". Neki is remek hangja volt, és zeneszerzőként is kiváló munkát végzett.
Egyiküknek sem voltak jobb számai a másiknál, ez megint csak személyes ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!