Jó a zenei ízlésem, ha Guns s Rosest, Aerosmith-t, Green day-t, Michael Jackson-t és Red hot Chilli Pepperst hallgatok többek között?
Az hogy "mit hallgat" az ember, az nem mindig ízlés kérdése.
Pl. attól, hogy valaki Mozartot hallgat, még nem biztos hogy kifinomult szimfónikus melódiákat szereti, lehet, egyszerűen csak sznob.
(majmolja, mert a főnőkúr irdájában is ez szól mindig.)
Vagy a ma éló idősebb korosztály jelentős része imádja, a 70-es 80-as évek olasz zenéit (Celentáno, Cutugno, Morandi, stb.)
Lehet, hogy csak azért mert ekkor volt fiatal, és megragadt az emlékeknél. Egyszerűen nem érdekli más.
Vagy pl. aki a népzenét szereti, annak az említett együttesek hallgatása egyáltalán nem a jó ízlést jelenti.
Szóval ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni.
Én kB. ugyanezeket hallgatom,
Tehát az én szemszögemből kítűnő ízlésed van
BEZZEG ezek a mai fiatalok...
(mondjuk én is annak számítok, de inkább Green day és RHCP megy, mint a maiak)
(De nincs bajom a mostani zenével)
Teljesen átlagos zenei ízlésed van.
Sok unalmas arc szereti ezeket az együtteseket.
Még én is meghallgatok ezektől (szökőévente) egy-két jó számot.
Többet nem, mert ez nem annyira az én világom.
Mainstream zenék, semmi extra.
Hozzátéve nincs jó vagy rossz zenei ízlés.
Szerintem nyugodtan hallgasd őket, ha szereted. Ne érdekeljen mások véleménye.
Én sem törődöm azzal, hogy a körülöttem lévők nem szeretik a BTS-t. Én hallgatom és jól érzem magam.
Másrészről pedig fontos is, hogy olyan zenét hallgass amit szeretsz, mert a zene nagyban hozzájárul a lelki egészséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!