Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az álom gitárotok?

Mi az álom gitárotok?

Figyelt kérdés
Gitárosok! Ha a pénz egyáltalán nem számítana és csak egy gitárt vehetnél, melyik modell lenne az, illetve milyen színben? Arra is kíváncsi lennék, hogy miért pont az a gitár?

2023. aug. 30. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mindenki szívesen él fogyasztói társadalomban, kivéve a vesztesei akik megfizetik az árát mások túlfogyasztásának.

A gond a mértéktelen és felesleges fogyasztással van ami fenntarthatatlan és a civilizáció végét fogja okozni.

Aki egy tárgy megvásárlásától várja a boldogságot az egy tévút hiszen csak addig okoz örömet amíg megveszed. 30 gitárra végképp senkinek nincs szüksge, én megelégszem egyel is mondjuk számomra ez sem egy fétis tárgy csak egy eszköz, mivel a zene számít nem a hangszer. :)

2023. szept. 1. 16:25
 12/20 A kérdező kommentje:
11-es! Én is így vagyok vele, bár 2-3 gitár szerintem simán elfér egy zenésznél (nem vagyok az). Jelenleg nekem is “csak” egy van. Yamaha Pacifica 120H fehér színben. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hobbiszinten gitározik, a coil split-nek köszönhetően szinte minden műfajt lefed, sok hangzást ki lehet belőle hozni.
2023. szept. 1. 22:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

11@: el lehet menni abba az irányba, hogy a világ népességének hány százaléka birtokolja az anyagi és egyéb javak hány százalékát. Ettől még nem lesz senki aljas kizsákmányoló, akinek van mondjuk három gitárja. Aki kizárólag használati tárgyként tekint a hangszereire, ne legyen zenész, még hobbista se! Egyáltalán ne legyen semmi! Érzelmek nélkül lehet élni, csak minek? Van ilyen mentális betegség. "Jobb" esetben csak az egyén apátiája, de a társadalomra veszélyes, kóros elváltozás is lehet.

Ha nincs meg az az érzés, amikor sokáig vágyakozol valami után, ami végül a tiéd lesz, nagy baj van!

2023. szept. 2. 09:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Majdnem bármi, ami Floyd Rose. Azzal lehet ám visítatnina gitárt. Más kérdés, hogy újrahúrozni macerás.
2023. szept. 2. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Jim Root signature telecaster. Ez lenne az álmom, mert nem kéne semmit átalakítanom rajta, minden az ízlésem szerint lett kivitelezve rajta.
2023. szept. 2. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen van és nem is kell más csak egy újabb probléma merült fel, egy jó erősítő kellene hozzá.
2023. szept. 3. 00:02
 17/20 kojee ***** válasza:
100%
Ibanez Ar. (már megvan, marad) Ja nem is, mert az akisztilus gitáromat többet használom, akkor legyen egy jó Levin w36
2023. szept. 4. 10:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a gitár, amin álmomban szuper virtuóz vagyok. A baj az, hogy amikor felébredek elillan a varázs.
2023. szept. 5. 14:37
 19/20 anonim válasza:
Nekem egy piros Gibson SG amilyen Angus Young-nak volt/van (AC/DC rajongók biztos tudják :))
2023. szept. 16. 08:56
 20/20 ZorPrime ***** válasza:
100%
Hááát.....valami egyedi készítésű villanygitár lenne az igazi. De ha ismertebb cégtől származót nézünk, mondjuk egy USA Custom Shop Jackson Soloist fordított fejjel, sötétszürke woodgrain mintás testtel. Ha nem ez, akkor valamilyen ESP Superstrat, mondjuk Horizon E-II (legyen hófehér full fekete szerelvényekkel). Dögös metalbalta mindkettő és a minőség tuti.
2023. szept. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!