Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mik a legmegosztóbb kérdések...

Mik a legmegosztóbb kérdések az egész k-popban?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Mitől k-pop? Tök ugyanolyan mint az összes mainstream popzene.
2023. aug. 26. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy ilyesmire gondoltál-e, de szerintem az hogy mennyire etikus az, ahogy az előadókkal bánnak a stúdiók. Ugye folyamatosan szerződtetnek újabb és újabb bandákat, de amíg az adott banda be nem fut, addig a tagok melyszegenysegben élnek. Napi 10+ óra gyakorlás mellett nem keresnek annyit hogy ki tudjanak venni egy szobát, vagy akár hogy napi 1 főtt ételt egyenek. De ugye másodállásra meg nincs idejük, mert reggeltől estig járnak edzeni, táncpróbákra, énektanárhoz, stb.

A másik meg, hogy az idoloknak meg van tiltva hogy párkapcsolatuk legyen. A karrierjükbe kerülhet ha rajta kapják őket. Szóval megy erről is a vita, hogy ez mennyire fair. Sokszor 18 éves korukban kezdődik a karrierjük és ha 30 évesen visszavonultak, eltelt úgy a fiatalságuk hogy rendes, nyílt párkapcsolatban tudtak volna élni, vagy családot tudtak volna alapítani.

2023. aug. 26. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 Azért mert k-pop a koreai pop zene rövidítése és Dél-Koreából származó mainstream zenei, mondjuk úgy, műfaj.
2023. aug. 26. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves mrszolga! Neked be van állítva a K-pop figyelt kulcsszavakra, hogy küldjön értesítést a kiírt kérdésekről? (Tudom, hogy hülyén fogalmaztam, de érted a lényegét!)
2023. aug. 27. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem, csak unatkoztam, és idenéztem a szórakozás kategóriába.

2023. aug. 27. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Legyenek Magyarországon koncertek vagy ne
2023. szept. 5. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Randik, shippek
2023. szept. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!