Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én vagyok ezzel így?

Csak én vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés
Pár hónapja hallgatok Kpop-ot. Valamilyen oknál kifolyólag nem bírom felismerni a Kpop számokat. Egyszerűen ami nem felkapott Kpop szám (Super Shy, Boombayah, Bite Me, stb.), azt nagyon nagyon sokszor egymás után meg kell hallgassam, hogy megjegyezzem. Félreértés ne essék nagyon szeretem a Kpop-ot, csak nem nagyon maradnak meg a számok. Mások pedig azt mondják, hogy ők 1-2 hallgatás után már felismerik a számokat. Nálam a Jpop jobban betalált, de szeretnék a Kpop-ban is jobban elmerülni. Másnál is volt ez, vagy velem van valami baj, és hallgassak inkább valami mást?

2023. aug. 24. 23:09
 1/10 anonim válasza:
15%

Hallgass mást, nem éri meg ezt a szemetet hallgatni!

Csak a cigányok!!!!

2023. aug. 24. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Szóval én attól leszek cigány, hogy milyen zenei műfajt hallgatok? Hát k*rvára nem! Kérdező! Hogyha egyre többször hallgatod ugyanazt a zenét, akkor jobban megmarad. Ennyi! Nálam ugye nagyon könnyű, mert jó a memóriám! És #1! Mindenki azt a műfajt hallgatja, amit akar! Nem szabad ráerőltetni másra azt, amit nem akar! Rendben? Remélem megértettük egymást!
2023. aug. 25. 00:10
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
te most nem nevezted a Supershy-t, a Boombayah-t és Bite Me-t nem felkapott kpop számnak....
2023. aug. 25. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 én ezt hogy nem vettem észre? Pedig figyelmesen el szoktam olvasni a leírást (hogyha van).
2023. aug. 25. 00:56
 5/10 A kérdező kommentje:
#3. Elnézés, elírtam. A lényeg, hogy csak a felkapott számokat jegyzem meg, a nem felkapottakat pedig nagyon sokszor meghallgatom ahhoz, hogy megjegyezzem.
2023. aug. 25. 00:58
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Én meg veteránként azt mondom, hogy ne erőltess magadra dalokat, csak azokat hallgasd amik tényleg tetszenek.
2023. aug. 29. 04:28
 7/10 anonim ***** válasza:
4%
kpop XDDDDDDDDDDDDDDDDD van sokkal jobb pl Kerozin
2023. szept. 10. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
#7 ne te mond már meg, hogy mit hallgasson! Ő ezt szeretne, csak tanácsot kért!
2023. szept. 10. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
# szolók a testvereknek
2023. szept. 11. 15:32
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
#7 szolok a testvereknek
2023. szept. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!