Basszusgitár első gitárnak megéri-e?
Érdemes e 4 húros basszusgitárt vennem első gitárnak? Egyszerre egyből bele szeretnék vágni és némileg visszatántorít. Szerintetek 6 húros legyen ízlésem szerint vagy belevághatok a fent említettel?
Ha esetleg vannak ajánlások hogy milyen márka stb, stb azokat is örömmel meghallgatom.
Válaszokat előre is köszönöm!
Tények mellett nem látom értelmét érvelgetni. Most győzködjelek arról hogy kék az ég, mert te szerinted piros?
Egyébként meg nem érveltél, hanem írtál egy nagy szamárságot. "Komolyzenében a hegedű, a brácsa, a cselló és a nagybőgő is más elnevezést kapott, pedig durván leegyszerűsítve csak a hang és a méret más" ezt a mondatodat szerintem gondold át mégegyszer. És igen, más a hangjuk, más hangtartományokban szólnak, más a kialakításuk, más a játéktechnika...stb stb. Mind-mind különböző hangszer.
Kedves Waff, ha odajutsz kérdezd meg Leo Fendert, hogy miként aposztrofálandó a basszusgitár? Milyen nevet adott neki annak idején, amikor megalkotta?
Messze mentünk a "kérdéstől", válaszadók vitájává lett-ahogy olyan sokszor-a bejegyzés.
Kedves Waff én javaslom, ha nem érted, tegyél fel kérdést, hogy az a darab fa, ami akár bőgő is lehetne, milyen néven szerepel a zene világában.
"Kedves Waff, ha odajutsz kérdezd meg Leo Fendert, hogy miként aposztrofálandó a basszusgitár? Milyen nevet adott neki annak idején, amikor megalkotta?"
Elég kretén érv, mert pont Leo Fender volt az, aki a vibrato kart tremolo karnak nevezte el...
15@:"Kedves Waff én javaslom, ha nem érted, tegyél fel kérdést, hogy az a darab fa, ami akár bőgő is lehetne, milyen néven szerepel a zene világában."
Én értem, itt az a baj hogy te nem érted a dolgokat, de tudod hogy van ilyenkor, okos enged :) aztán majd rájössz..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!