Miért baj ha valaki slipknotos pólót és corpse paint-et visel egyszerre?
Figyelt kérdés
Főleg tiktokon láttam sokszor hogy amikor valaki csinál corpse paint-et miközben slipknotos póló van rajta akkor a kommentek nagy része abból áll hogy emiatt szídják. Én értem, hogy nagyon sok slipknot fan amúgy pózer, és úgy csinálnak corpse paint-et hogy nem is hallottak még black metalt életükben, ráadásul nagyon ocsmányakat csinálnak amiket már nem is lehet corpse paint-nek nevezni, mert egymillió vonallal csinálják, vagy tesznek fekete festéket az orrukra is, stb. Én szeretem a slipknotot, meg sok más nu metal bandát is, és van is slipknotos pólóm, de ettől még ugyanúgy szeretek rengeteg black metal bandát is, és normális corpse paint-et is csinálok. Szóval nem gondolnám hogy azért lennék pózer mert éppen slipknotos póló van rajtam aznap amikor kitalálom hogy corpse paint-et akarok csinálni. Akkor is ugyanekkora megvetést kapnék, ha a corpse paint-hez egy death metalos, vagy bármilyen más műfajú bandás pólót viselnék ami nem black metal? Érdekel a véleményetek2023. aug. 15. 13:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!