Emlékszel erre a dalra? Egy régi, talán 80-as évekbeli, angol nyelvű dalt keresek, de csak a klippjére emlékszem: egy osztály tagjainak régi fényképei, és a későbbi életük volt benne egyesével, sorban.
Az egyik osztálytárs egy mosolygós nő, két pici gyerekkel, egy másik osztálytárs egy afroamerikai férfi, akinek karikagyűrű van a kezén, és aktatáska a kezében, és rettentő szomorú szemekkel néz, és még sok osztálytárs van felsorakoztatva, a régi képeik, és a mostani életük, de csak erre a kettőre emlékszem.
A dallamból sajnos semmire. Csak arra, hogy az együttes férfiakból állt (középkorúakból?), és gitároztak.
Előre is köszönök minden tippet!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!
EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!
Már egy egész napja ezen törtem a fejem! Isten áldjon meg!!! :)
Quora-n is kérdeztem, ott nem volt válasz...
Vicces hogy ez a kérdés a "#80-as évek" hashtag miatt került be nálam a figyeltek közé, pedig a szám címe „'74-'75” és a 90-es évekből való :)
De amúgy én is ismerem régről, gyakran hallom a netes nosztalgia-rádiócsatornákon, fülbemászó a refrénje!
Az eredeti videoklip (1993):
A hivatalos HD klip (2023 - különbözik az eredetitől, mások is szerepelnek benne)
: [link]
A 2015-ös revideálás (újra megkeresték a szereplőket):
Nekem nagyon nagy kedvencem ez a dal és a klip, hihetetlen érzelmi töltete van.
A 2015-ös klip alatt meg is írnak egy-két történetet (pl. David Hoggardról, aki a kerekesszékben van az eredeti klipben).
6 - Köszönöm! Ez nagyon ütős... a 2015-ös verzió.... o_O
Mojjo! Megtaláltam! Köszönöm :) A link nem érdekes :D
Mindenkinek köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!