Az egyik osztálytársam lehülyézett azért, mert tetszik nekem a Beach Boys Wouldn't It Be Nice című dala. Mit tegyek?
Szerintem pihenj egy kicsit, ha nincs házid.
Most tényleg mit kellene ezzel tenned?? Semmit.
Egész középsuliban én voltam a rasszista, náci. Jó igaz, hogy ss induló volt a csengőhangom is, meg csak rockot hallgattam és abból sem éppen a Linkin Park zenéit.
Hidd el rám furcsábban néztek mint rád. Oda került a suliba egy sátánista emo csaj, szinte már fel se tünt nekik, annyira megszoktak már engem is.
Tényleg ne ezekkel foglalkoz. Tetszik egy szám és akkor mi van??
"Mindenkinek egyéni ízlése, nekem tetszik, ha neked nem, az a Te dolgod, a hülye véleményedet tartsd meg magadnak!"
Lényegében mondd neki ezt!
Én is úgy gondolom, mint ahogy a 2. válaszoló; nekem is ez volt az első gondolatom a kérdéshez. (13:32-es) :)
De szóval aki a zenei ízlésed miatt lehülyéz, az szerintem vagy nem gondolta át , kicsit elkapkodta, elhamarkodta az ítélkezést, vagy pedig, hát, ez így önmagában, a körülményeket nem ismerve; egy primkó megjegyzésnek hangzik. Tehát ne törődj vele, ilyen -esetlegesen kötekedős- embereknek nem kell adni a szavára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!