Egy 15 wattos kombóhoz megéri pedált venni?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta és nem tudom hogy meg vegyem e.2023. aug. 5. 12:16
12/16 A kérdező kommentje:
Ez az erősítő
2023. aug. 9. 11:05
13/16 anonim válasza:
Hát a fene se tudja, még életemben nem hallottam erről a márkáról. Persze ez nem azt jelenti hogy nem lehetne jó, hallani kéne. Be vihetnéd egy hangszer boltba és kipróbálni rajta pár pedalt. Overdrive vagy distorsion attól függően hogy mennyire vállalható a torzítás a kombón. Ha alapjáraton tetszik a hangja torzítva akkor overdrive , de ha nem adja annyira akkor meg distorsion
14/16 anonim válasza:
vagy kellene venni egy "normális" kombót, vagy egy olcsó multieffektet. meg sem merem kérdezni milyen gitárod van...
16/16 anonim válasza:
Hát ebből csak egy fejfájdító ricsaj lesz. Volt nekem is 15 w-os kombóm, nem szólt szépen metál torzító pedállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!