Milyen a GTA-k irányítása kontrolleren a bill+egér kombóhoz képest? Lehet vele olyan jól játszani, mint PC-n?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 09:00
1/2 anonim válasza:
Azért ez már el lett pofázva sokszor, de ismétlés a tudás anyja, még egyszer. Ha megszokod a kontrolleres irányítást, ugyanolyan jól tudod irányítani, mint PC-n. Csak éppen kényelmesebb hátra dőlve/elterpeszkedve játszani, mint a gép előtt görnyedni, tehát szerintem még jobb is konzolon.
2/2 anonim válasza:
Előzővel értek egyet.
Ha valakinek van konzolja az minden játékot kényelmesen tud irányítani, mert hozzászokik rövid idő alatt, és még jobb is lesz, mint PC-n a kényelem miatt.
Régen PC-n játszottam, irányítás miatt féltem konzolra váltani, amint megvettem meg bántam, hogy mennyi ideig húztam ez miatt a dolgot, semmivel sem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!