Van olyan, aki menne Sziget fesztiválra, de sajnálja/nincs pénze rá?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 09:43
2/4 anonim válasza:
Én mennék de annyi pénzt amennyit elkérnek érte főleg ilyen válság közeli állapotban embertelen. Megértem én, hogy sokkal színvonalasabb előadók járnak oda de akkor sem ér annyit. Ha bérletek árát nem is de a napijegyek árát csökkenthetnék.
3/4 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Csak a barátnőm miatt mennék ki Billie Eilish-re, de nem akarok se magamnak, se neki kifizetni 30-40 ezer fortintot. Helyette inkább megyek a Tábor fesztivál 2 napjára, amiért fizettem 20k-t és ismerek egy csomó fellépőt.
4/4 anonim válasza:
Hát őszintén szólva szürreális árak vannak a szigeten, és nem hiába hagyja ki egy csomó ember az egészet, főleg idén. A bérlet 150k feletti, a napi jegy meg 40k, és ez csak a belépő. Inni vagy enni akarsz bármit akkor több ezer forintot perkálsz ki egy teljesen hagyományos pár 100 forintos szarra. A Sziget mindig is egy lutri volt és az is marad, menjetek strand fesztre vagy bármi másra, de ennyi nem éri meg a szigetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!