Lehet, hogy azért maradt el a Hollywood Undead koncert, mert Szikora Robi imádkozott, hogy maradjon el? A sátán szolgáinak tartja őket.
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 07:07
1/9 anonim válasza:
Nem.Akkor a Marilyn Manson is elmaradt volna.
3/9 anonim válasza:
Rosszul tudod... Alice Cooper imádkozott a sátánhoz, mert nem akarta, hogy ellopják a showt előle!
4/9 anonim válasza:
Szikora elküldte a gidáit Deppnek,hogy foglalják le.Úgy látszik sikerült nekik.
5/9 A kérdező kommentje:
Csak azért merült ez fel bennem, mert a koncert előtt lehetett találkozni olyan cikkekel, amiben Szikora Róbert sátánistának nevezte őket és remélte, hogy elmarad a koncert, illetve, hogy a hatóságok tiltsák be.
2023. júl. 19. 11:08
6/9 anonim válasza:
Basszus én azt hittem, hogy poénból tetted fel a kérdést! Annak egész jó volt...
7/9 A kérdező kommentje:
6-os, nyilván poénból vetettem fel, de szikora valóban ezt nyilatkozta😃.
De különben, ha szikora nem nyilatkozik ilyeneket, akkor hogyan merülhetett volna fel a neve? Ugye?
2023. júl. 19. 13:27
8/9 anonim válasza:
Szikora Robin csak mosolyogni lehet ilyen értelemben.
9/9 anonim válasza:
Kérdező! Már az is bűn, ha valaki ilyen trash bandát hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!