Honnan van ez a hülye teóriáuk a keresztényeknek, hogy minden női Hollywood-i sztár/énekes transz meg kasztrált férfi?
Fel kell tennem a kérdést:
honnan van az a hülye teóriád, hogy a keresztények (így, általánosítva) azt gondolják, amit kérdezel?
Ha társaságod tagjai ezt gondolják, akkor SÜRGŐSEN, mielőtt még hozzájuk hasonulnál, válts társaaágot!
Én is kíváncsi lennék hogy honnan szedted ilyeneket.
De az biztos hogy a keresztényeknek köze nincs ahoz amit leírtál, az hamarabb elképzelhető hogy valami másik (kisebb) vallás, vagy szekta tagjai. Vagy csak egy abszurd összeesküvés elmélet, amiben éppen egy keresztény ismerősöd hisz
Én arról hallottam, hogy minden olyan régebben élt nőt, akinek sikerült kikuzdenie magát a neme miatt ért hátrányából, transz férfinak nevezik. (Jeanne d'arc, Margaret Ann Bulkley/Dr. James Barry, stb)
Sok embernek nincs hobbija, ezért az agyuk ilyenekkel foglalja le magát...
Ha a társaság, amiben forogsz, ilyet hisz, sürgősen válts!
Lehúznak saját szintjükre és téged is bolondnak fog tartani a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!