Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ABBA Voyage show-t érdemes...

ABBA Voyage show-t érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Pár napot Londonban leszek augusztusban és hallottam, hogy van ez a hologrammos koncert. Volt már valaki rajta, érdemes elmenni rá?

2023. júl. 14. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel szerettem/szeretem az ABBÁ-t, és ha lehetőségem lenne rá, biztos megnézném, mert tuti, hogy felejthetetlen élményt nyújt.

DE dönteni neked kell, hogy szerinted megéri-e. Ha egy ideje van már, akkor biztos van róla YT videó, ha más nem, legalább reklám, inrto, vagy valami. Nézz utána, amennyiben érdekel.

2023. júl. 14. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Persze, már utánanéztem, de egy ilyen típusú előadás valószínűleg teljesen máshogy néz ki a valóságban, mint YouTube-on, ezért is vagyok kíváncsi személyes véleményekre.

2023. júl. 16. 01:36
 3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Voltál végül a koncerten? Engem is érdekelne.
2023. szept. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!