Ha a mediamarktból rendelek 2 albumot, akkor 2 különbözőt fognak küldeni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megrendelni a Zerobaseone debutáló albumát és megrendelném egyszerre mindkettő változatot, ami elérhető az oldalon, de félek, hogy kettő egyformát küldenének, mert külföldi oldalakon szoktak ilyet csinálni. Ha megjegyzésekben (ha van ilyen) odaírnám, hogy küldjenek két különbözőt, észrevennék?2023. júl. 11. 19:13
1/12 anonim válasza:
Ha ez két termék, egyet-egyet teszel a kosárba, akkor miért kapnál két egyformát?
2/12 A kérdező kommentje:
Ez 1 album csak van két különböző verziója, szóval technikailag egy termékként van feltüntetve. És mint írtam a kérdésnél is, külföldi oldalakon van, amikor nem mindkettő verziót küldik, hanem csak az egyik verziót kétszer, akkor is ha egyszerre rendeled a kettőt.
2023. júl. 13. 00:49
3/12 anonim válasza:
És hogyha a kpopstore.hu-ról rendelnél? Ott ki lehet választani melyik verziót szeretnéd
4/12 anonim válasza:
Ezt írják: A kiadvány esetlegesen több változatban is kapható, amiből véletlenszerűen szállítunk egyet, az elérhetőségtől függően. A változat nem választható! Az ár egy termékre vonatkozik!
5/12 A kérdező kommentje:
#3 a kpopstore.hu-n nem lehet után vételben fizetni és a szüleim csak úgy engedik :')
2023. júl. 15. 22:18
6/12 A kérdező kommentje:
#4 tehát akkor itt sincs semmi garancia arra, hogy mindkettő verziót elküldik és nem kettő egyformát
2023. júl. 15. 22:20
7/12 anonim válasza:
De lehet utánvéttel fizetni, én is úgy rendeltem nemrég albumot, csak most jelenleg nincs raktáron amit szeretnél de attól meg lehet rendelni, és kiküldik, ha lesz.
8/12 A kérdező kommentje:
#7 mi? nekem csak banki átutalást vagy kártyás előrefizetést ad opciónak még mindig. tudnál küldeni az oldalról egy linket, ahonnan rendeltél, hátha nem ugyanazt nézzük?
2023. júl. 18. 03:20
10/12 A kérdező kommentje:
#9 én is ugyan ezen az oldalon néztem és nekem akkor sincs utánvétel opciónak megadva. de azért köszönöm a linket
2023. júl. 19. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!