Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kellékekre van szüksége...

Milyen kellékekre van szüksége egy lakodalmi zenész bandának (Pl: Hegedű, szaxafon, szinti) a hangszereken kívül?

Figyelt kérdés
Itt gondolok hangfal és ilyenek. Esetleg a kellékekből melyik márka ajánlott/melyek jobbak. Tudom kicsit fura a kérdés, de csak értelmes válaszokat kérek. Ha le akarsz barmozni, akkor inkább ne írj semmit. Előre is köszi.

2023. júl. 1. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A banda nyilván maga tudja, hogy pontosan mire van szükségük, ezt rajtuk kívül senki sem tudja. Nyilván erősítő, hangfal, mikrofon, de hogy pontosan miből milyen típusú, ezt csak ők tudhatják.
2023. júl. 1. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:

"Hegedű, szaxafon, szinti"

Ezek is hangszerek, nem csak a....

Dj pult? Vagy mi a hangszer szerinted?

2023. júl. 2. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ezt hoztam fel, nálunk ez a felállás a legismertebb
2023. júl. 3. 06:21
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 ez a mondat nem értelmezhető az adott kontextusban.
2023. júl. 3. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Kb. amit az #1 írt. Hangszerek, erősítő, hangfalak, mikrofonok, állványok. Esetlegesen valami saját világítás díszletnek vagy molinó a logóval (bár ez talán jellemzőbb rockzenekaroknál) Meg persze megfelelő áramellátás az elektromos hangszerekhez és a hangosításhoz.

Ezen kívül egy utánfutó és/vagy furgon, amivel mindezt szállítják, ahhoz meg a benzin. És nyilván némi ellátmány a zenésznek - víz vagy egyéb folyadék formájában, hosszabb eseményekre akár szilárd táplálék is. :)

2023. júl. 3. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kábelek is jól jönnek majd.
2023. júl. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!