Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan szorakozo hely vagy...

Van olyan szorakozo hely vagy disco ahol 16eves kortol lehet menni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb helyen már 16 éves kortól beengednek, de nem kérnek mindenhol személyit, és igazából bárkit beengednek. Alkoholos italt sem adhatnak ki hivatalosan kiskorúaknak, de szerintem ha már bent vagy a szórakozóhelyen, nem fognak vele foglalkozni, csak fizess és nem érdekli a legtöbb pultost meg van jobb dolga is, mint igazolványokat ellenőrizni.
2023. jún. 21. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Legtöbb koncertre és bulihelyre 16 éves kortól már egyedül (felnőtt kísérő nélkül) is bemehetsz, de szerintem minden normális szórakozóhely házirendjében meg van szabva, ki léphet be. Ha pedig nincs pontos leírás, valószínűleg a beléptetésnél sem fognak vacakolni.
2023. jún. 21. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Igényesebb helyek nem fognak beengedni,elkérik személyid és hazarugdosnak kölök
2023. jún. 22. 01:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés ! Szóval még egyszer tudtok e olyan helyet? Pontos névvel?
2023. jún. 24. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekel
2023. jún. 25. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyöngyösön például Blue Box, nem túl puccos hely, de nagy bulik szoktak lenni, szóval annyira nem nézik már a beléptetésnél az igazolványokat, de 16 évesen már biztos bemehetsz.

Salgótarjánban az Apollo discoban is ez a helyzet, ott talán még alacsonyabb a színvonal de nem erre vonatkozott a kérdés.

UI: azért pontosíthatnál, milyen helyeket írjunk, mivel szerintem nem sokra mész, ha az ország másik felében vagy

2023. jún. 27. 23:32
 7/7 A kérdező kommentje:
budapesten lenne jó
2023. júl. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!