Miért szorultak vissza a szórakozóhelyek a 90-es, 2000-es évekhez képest?
Azért a nagyobb városokban még mindig van mozgolódás.
De én csak 18-22 éves korom között jártam szórakozóhelyekre aztán meguntam.
Én alapból Trance stílus kedvelő vagyok, és itt hazánkban ez elég kevés helyen szól.
Kb. azt hallod ami a Radio1-en is szól, de kifejezetten a Trance stílust nem.
elmentem Magyarországon is amikor Armin van Buuren fellépett háát....itt csak dölöngéltek az emberek kb...siralmas volt hiába voltak sokan.
Ugyanakkor mivel külföldön élek jóideje, eljutottam már 4x is a State of Trance fesztiválra és hihetetlen jó a hangulat, mások az emberek...
Magyarországon a klubbokban túl sok a megjátszós, nagyképű ki ha én nem,. én vagyok az atya úr isten...ki a menőbb...
Szerintem az internet elterjedése is hozzájárult, hogy a diszkókultúra visszaszorult. Mostmár a legtöbben inkább az online térben ismerkednek. Ráadásul sokan inkább az interneten lógnak különböző közösségi oldalakon szórakozás gyanánt.
Egyébként érdekes jelenség, hogy a 90-es 2000-es évek videóklipjeiben gyakori motívum volt a diszkó, illetve a klub élet. Ha megnéztek egy mai klipet, ritkábban szerepelnek benne diszkók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!