Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Régi zene, "Biztos ott leszünk...

Régi zene, "Biztos ott leszünk majdaz út-vé-gén" " Biztosan találkozunk majd az út vé-gén". Így ilyen tagolva énekelve. V-Moto-Rock stílus jutott róla eszembe; csak ez a rémlik. Mi lehet a címe? Esetleg lehet LGT, Demjén? Ki az előadó, mi a címe?

Figyelt kérdés

'90-es évek gyermeke vagyok, ez valami régi-féle pop-szám lesz; tippem szerint a '80-as, vagy a '90-es években születhetett ez a dal. Olyan kis kellemes, "barátos"-hangulat rémlik. Hogy mintha egy jóbarátjának, egy "tesójának" énekelné.

Hirtelen nem is tudom, hogy egy ember, vagy több ember énekelte; de mindenképpen pasi-hang rémlik. Olyan V-Moto-rock-os szerű énekhanggal rémlik nekem.

Lassabb tempójú szám.

Mi lehet a címe, ki lehet az előadó. :):)

Előbb, ahogy kerestem, feldobta nekem Máté Péter "Ott állsz az út végén" -című számát, aminek szintén Atyaisten, mennyire örültem !! ♥ ♥ ♥ De most nem azt keressük; de örülök, hogy közben rábukkantam. :):) Nagyon király ez is, szívmelengető. :) ♥ ♥

De szóval, a másiknak mi lehet a címe, ami szintén cool? ♥ ♥

2023. jún. 16. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem Demjén: Szeress úgy, ahogy én.

"Én most is szeretlek téged, és ugyanúgy érzek, és ott várok az út végén."

2023. júl. 9. 20:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket, Demjén se talált, Emberektől a legnagyobb slágereiket, azokat szerintem ismerem, a Száz út vár ránk pl nem az, ha esetleg az jutott eszedbe; az Elképzelt szerelem c számot én amúgy Anitától ismertem elsősorban, jók ezek is, de szóval nem azok. :):)

3 akkord a végén így határozottan; hogy

ÚT-

VÉ-

GÉN.

Vagy basszus, vagy miez; és szerintem gitár a vége ez a 3 szótag a végén , hogy gitárral záródik a vokál mellett.

2023. júl. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!