Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a címe és ki az előadó?

Mi ennek a címe és ki az előadó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy így elég nehéz lesz, de sajnos több információt nem tudok szolgáltatni.

Női előadó, ahogy keresgéltem kicsit olyan Lana Del _Rey- es hanggal. Én ritkán hallgatok rádiót és ha mégis úgy alakul, hogy hallom ezt a számot még véletlen sem mondják, hogy mi ez, vagy nincs alkalmam felvenni valamelyik zenefelismerővel.

Szóval a refrénben valami ilyesmi hangzik el : You don't me, you don't me.... Fergeteges és nagyszerű nyelvérzékemnek köszönhetően én ennek hallom, és sajnos a többi részt meg sem bírom jegyezni.

De kedves Olvasók, én bízom itt mindenkiben! Köszönöm!

2023. jún. 16. 16:40
 1/7 Bezime91 ***** válasza:
2023. jún. 16. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az Kedves Bezime91.
2023. jún. 17. 01:31
 3/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=8SeRU_ZPDkE De szerintem tudtad te ezt jól csak megkeresteted velünk amúgy nekem nem tetszik,
2023. jún. 17. 08:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz.. és sajnos ez sem az Nem marad más,többször kell rádiót hallgatnom.

Egyszer már tettem fel hasonló kérdést,teljesen más zenei kategóriában.

Évek alatt lett meg.Nehéz volz,mert abban még ének sincs.:D

2023. jún. 17. 08:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm az eddigi keresést!
2023. jún. 17. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Lesley Gore You Don't Own Me ugrott be de az jó régi, nem is szokták már játszani.

Nem lehet valami Billie Eilish szám esetleg?

2023. jún. 25. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Meghallgatok tőle majd pár számot, hátha.

Az a baj, teljesen más zenéket hallgatok, de ez valamiért tetszik.

2023. jún. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!