Milyen legyen az első zongora? Kezdő zeneiskolás?
Figyelt kérdés
Milyen zongora van, ami nem túl drága, de elfogadják a zeneiskolában is tanuláshoz. Szintetizátor kizárva.2023. jún. 14. 13:54
1/19 anonim válasza:
Érdemes lenne az adott zeneiskolában megérdeklődni
2/19 anonim válasza:
Nekünk ilyenünk van. Ezt mondjuk magamnak vettem, de remélem majd a kislányom is használni fogja, ha nagyobb lesz. (Még csak 3 éves)
3/19 A kérdező kommentje:
1: megérdeklődöm, csak addig is kíváncsi vagyok ki mit ajánl
2: Ehhez van állvány is vagy mire teszed rá?
2023. jún. 14. 15:44
4/19 anonim válasza:
Az én íróasztalomon van. De egy állvány sem kerül sokba. Illetve kell hozzá egy sustain pedal is, az sem túl drága.
5/19 A kérdező kommentje:
Pedál az mihez kell? Mint a rendes zongoráknál ami van?
2023. jún. 14. 15:51
6/19 anonim válasza:
Pedál kelleni fog majd a zongorához mert ha nagyobb lesz fog pedálos darabokat kapni és ahhoz nagyon sokat kell gyakorolni a pedálal.
7/19 anonim válasza:
Pedálos zongora kell,mert idővel azt is tanulja. Lehetőleg pianínó ha szűkös a hely.
8/19 anonim válasza:
Ez tökéletes. Fiam is ezen kezdett.
10/19 anonim válasza:
7-es vagyok nem tudom miért lettem lepontozva. Apám zongoratanár😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!