A régi nagy hardrock és metál együttesek technikailag mennyire jók manapság?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 19:59
3/4 anonim válasza:
Azért egy Cacophony ma is lazán veri a mezőnyt, annyira hogy simán visszahallani szólókat, riffeket a mai hullámtól is.
De ez elmondható a Cliff féle Metallica-ról, a Marty+Mustaine Megadeth-ről, a korai Blackmore féle Deep Purple-ről stb.
Technikailag kirívóik voltak és nem feltétlen jelenhető ki egyértelműen, hogy az elmúlt 20-30 évben képzettebb zenészek lennének.(Petrucci is kifogyott az ötletekből, a djent is max pár évig tartó rövid hullám erejéig tudott az újdonság erejével hatni)
4/4 Salx Narval válasza:
Nehéz ezt megítélni hiszen a kor előre haladtával a zenei igények is változnak még egy adott irányzaton belül is és ez a változás nem feltétlen a magasabb szintű zenei tudás tekintetében nyilvánul meg. Én nem szeretném kijelenteni azt, hogy a mai rock együttesek jobbak, v rosszabbak a régieknél. Nekem nyilván az öregek a kedvenceim, hiszen az ő zenéjükön nőttem fel és velük együtt öregedtem meg, mint ahogy a mai fiataloknak is valószínűleg a saját korosztályukat megszólító zenekarok tetszenek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!